<b>Pluspunten</b><p>De bestelde producten worden snel geleverd, ze hebben een heel erg groot assortiment.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je een racket zoekt: bijvoorbeeld de wilson blade dan krijg je meer dan 20 versies en je kunt niet gemakkelijk in een overzicht zien wat voor gewicht het bijvoorbeeld heeft.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, vriendelijk contact</p><b>Verbeterpunten</b><p>De aanbieding is voorbij en ik kan geen andere maat krijgen. Dus helaas geen goed einde, ondanks de prima service. (Artikel is retour)</p>

<b>Pluspunten</b><p>De allereerste keer dat ik via internet bestel kwam ik uit bij TennisDirect. Ik heb het e.e.a.met aandacht gelezen en waagde de gok om hier iets te bestellen. Ik kreeg meteen al vertrouwen met de terugkoppeling en ontving de volgende dag mijn bestelling. Ik was meteen gerust gesteld en weet waar ik de volgende bestelling moet plaatsen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, gratis verzending.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Helaas niet de goede maat. Hierdoor contact opgenomen met Hockeydirect. Wat blijkt; gaat de medewerker van Hockeydirect met mij meekijken bij welk bedrijf (concurrent) ik deze schoenen nog wel kon bestellen. Dat vind ik nou een geweldige service!!!</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Snelle reactie wanneer pakket retour gezonden wordt</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijk vermelden dat iets klein uitvalt op de website</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering Duidelijke omschrijving bij producten (maatvoering)</p>

<b>Pluspunten</b><p>N.v.t.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima, snel, mooie producten!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle en goede service, besteld en een dag later geleverd</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website; snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>geen een negatief punt te benoemen</p>

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Grote keuze, snelle bezorging</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij navraag of de gratis sokken nog geleverd worden mail gehad hierover. Nogmaals een vraag en opmerking gedaan maar geen antwoord meer ontvangen hierop. Daardoor onvoldoende omdat je het gevoel krijgt niet serieus genomen te worden. 125 euro aan schoenen kan ik overal uitgeven in elke winkel en zal dit de volgende keer ook doen.</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Artikelen komen overeen met de omschrijving en afbeelding. Prima snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle, eenvoudige en correcte manier van bestellen, betalen en leveren</p>

<b>Pluspunten</b><p>Grote collectie, snelle levering, geen problemen met ruilen, meedenkende medewerkers, kortom prima bedrijf.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>De gratis sokken waren via de website niet toe te voegen, maar deze zijn wel mee verstuurd - prima.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Afspraken met de koerier - bij mijn levering kwamen ze 3x na 18u in een bedrijfspand - en dan is die natuurlijk docht</p>

Score: 10

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Correct en to the point. Levering volgens afspraak. Product volgens bestelling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alles en iedereen heeft verbeterpunten. Men moet continue zich verbeteren en innoveren.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Geen bezorgkosten. Snelle levering. Uitgebreid assortiment.</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire