<b>Pluspunten</b><p>Goede hockey schoenen tegen scherpe, lage prijs gekocht, snelle en goede service.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>De bestelling is snel en goed bezorgd. Gewoon een goede webshop.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ze doen wat ze beloven, netje op tijd op het afhaalpunt. Prima kwaliteit schoenen voldoen geheel aan de verwachting</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Producten zijn goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als het voor 20:00 besteld morgen in huis is op bepaalde producten zou het ook fijn zijn als het de volgende dag in huis is ipv een week later pas</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>- ruim assortiment - snelle levering - goede communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Assortiment nog groter maken, wat meer verschillende merken.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Great selection, attention to the characteristics of products (e.g. filtering shoes for overpronation)</p><b>Verbeterpunten</b><p>DHL delayed my order for 2 days, but I got no update. Would be nice if the shop would update the customers about these things.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede producten en bereikbaarheid.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een product dat ik besteld had was niet meer leverbaar, hier ben ik ook netjes over geïnformeerd echter werd toen al de keuze gemaakt dat er geen vergelijkbaar artikel beschikbaar was en ik dus de rest van mijn bestelling toegestuurd kreeg. Dit had ik graag anders gezien, ik had graag de vraag willen krijgen of ik een ander vergelijkbaar artikel wilde uitzoeken of dat ik de bestelling voor nu gewoon zou willen krijgen. Ik had namelijk best een wat duurder product willen uitkiezen, dat een product niet leverbaar is vind ik namelijk iets dat kan gebeuren dus dan was ik gewoon voor iets anders gegaan. Jammer dat ik deze keuze niet kreeg!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeiee</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niksss</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijker aangeven dat retour vanuit België niet mogelijk is.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering van het product, savonds besteld en volgende dag in huis</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle levering! Goede kwaliteit nike kleding</p><b>Verbeterpunten</b><p>Achteraf betalen mogelijk maken?</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Track and Tracé code werkt fijn; mailtje wanneer je pakket geleverd is. Gratis verzenden en retour/omruilen is voor mij echt een grote pré. Ook ging het omruilen supersnel en keurig. Producten keurig verpakt en van mooie kwaliteit. Ook een ruime keus.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kreeg de tweede keer (na omruilen) een berichtje dat de ontvanger niet thuis was: De door mij gekozen DHL shop bleek op maandag pas om 13.00 uur open te gaan :). Ik weet niet of het logistiek mogelijk is om dit anders in te plannen, maar ik denk dat er meer winkels op maandag pas om 13.00 uur open gaan. De volgende dag gewoon wederom keurig bezorgd :).</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>- snelle levering zoals gepland - beloofde kousen bij aankoop schoenen waren niet meegeleverd, na klachtenmail van mij is hier enorm snel op gereageerd, en zijn de kousen gratis nageleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Transportkosten vallen pas weg vanaf 75€, en dat is te hoog volgens mij</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

Score: 9

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooi product, prima levering !

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en levering => we schrokken dat het pakje zo snel bij ons voor de deur stond.</p><b>Verbeterpunten</b><p>In begin heb ik wel wat moeten zoeken om bij de juiste producten uit te komen, mogelijk ook omdat onze kennis over tennis nog niet zo uitgebreid is.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Bijzonder goede service! Ruilen en retourneren totaal geen probleem en heel vriendelijk geholpen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>bestelling geplaatst en dag later netjes geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>aanbiedingen zijn vaak al uitverkocht (meest gangbare maten)</p>

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire