Duidelijke info, snelle bezorging
Snelle levering en nette prijs
De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Ruime keuze. Snelle levering.
Beste Hugo, Wat fijn te horen dat alles naar wens is. Heel veel plezier met je artikelen.
Retour zending gelukkig goed gekomen
Er was bij mijn bestelling iets mis gegaan met het verkrijgen van een gratis handdoek . Ook mijn fout hoor . Maar als nog gekregen TOP service noem ik dat . En de schoenen zitten fantastisch.
Volgens afspraak
Ik heb een tennisracket besteld en het was binnen twee dagen in huis. Perfect.
Eerder diverse bestellingen gedaan bij handbalshop.nl. Zeer tevreden. Nu PassaSports.nl. Trainingsbroek en shirt met lange mouwen besteld. Pakketje zou volgende dag door DHL afgeleverd worden. Bewust thuis gewerkt. DHL nooit aan de deur geweest! Deze review kan dus ook toegeschreven worden aan slecht functioneren van DHL! Zending zou retour gestuurd zijn aan afzender (PassaSports). Voor ons was de verzendcode niet meer te achterhalen. Gebeld met PassaSports. Vriendelijke dame aan telefoon. Had minimaal een dag nodig om uit te zoeken hoe dit kon gebeuren. Na weekend opnieuw gebeld. Pakket was nog niet retour gekomen, maar wij hadden ook nog niets ontvangen. Advies van PassaSports was opnieuw bestellen (en betalen), wanneer dan de eerste zending bij hun retour zou komen kregen we het geld teruggestort of we konden zelf de tweede zending terugsturen en dan zouden we geld terugkrijgen. Het was wellicht een oplossing geweest als de gewenste maat van de kleding (S) nog beschikbaar was geweest. Helaas was dit niet het geval. Conclusie onze dochter heeft nog steeds geen nieuwe sportkleding en ons geld hebben we nog niet terug, maar de twee weken zijn ook nog niet voorbij.
Beste Renate, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Wat fijn om te horen dat je destijds tevreden bent geweest over handbalshop.nl. We zijn sinds kort overgestapt naar onze nieuwe naam Passasports. Ik ben met je meegaan kijken in je order W511101169540 waarom je zo lang op je bezorging of verwerking hebt moeten wachten. Ik zie in de tracktracé code van je pakket dat er helaas een paar update zijn ontstaan met een vertraging van 1 a 2 dagen waarbij op een geven moment zonder reden je pakket retour afzender is verstuurd op 26-03. We hebben je pakket op 27-03 ontvangen vanuit de vervoerder. Normaliter wordt je retour zending binnen 5 werkdagen verwerkt en aan je terug betaald. Het is op het moment iets drukker dan normaals op onze retour afdeling waardoor ook je pakket op de vijfde werkdag is verwerkt. Je pakket is vanochtend verwerkt en zal het gehele aankoopbedrag binnen twee werkdagen zichtbaar zijn op je rekening. Doordat er een week over heen kan gaan met de retour zending heeft mijn collega je aangeraden om je bestelling nogmaals te plaatsen zodat je de gewenste artikel sneller ontvangt. Helaas kan het zijn dat er in een kleine tussentijd een voorraadverschil is ontstaan waardoor mijn collega nog heeft gezien dat we de Stanno Pride Training Top nog op voorraad hadden. Onze excuses hiervoor. Ik begrijp dat deze mail het gevoel niet volledig wegneemt, maar ik hoop dat ik de situatie nu meer heb kunnen verduidelijken. Nogmaals mijn excuses voor deze situatie. Fijne dag!
Heb de aesics nimbus 28 besteld. In de avond besteld en had ze de volgende dag al in huis. Top
Besteld en snel geleverd. Prima kwaliteit .
Bestelling op tijd geleverd
Gemakkelijk te bestellen, snel bezorgd en goed verpakt.
Met super veel gemak nieuwe hardloopschoenen besteld die de volgende dag in huis waren!
Snelle levering, juiste artikelen, in perfecte staat
Mijn bestelde schoenen waren te groot , kon ze super makkelijk terug sturen en had direct andere maat besteld
Product nooit geleverd.
Hallo Thijs, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Volgens de track & trace gegevens is het pakket om een onbekende reden retour naar ons gestuurd. Wij hebben het pakket inmiddels in goede orde ontvangen en het volledige aankoopbedrag aan je terugbetaald. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.
goed overzichtelijk winkelen alleen wat ik jammer vond dat was, dat de maat voetbalkousen niet op voorraad hadden
Helaas was er een deel van een set toch niet leverbaar vanwege een voorraadverschil
Overzichtelijk webshop kon alles goed vinden. En snelle levering !
Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, keurig verpakt. Duidelijk mails over de verwachte levering etc. Gewoon Prima
Echt super fijne Bestelling plaatsen en volgende dag al geleverd
Goede service, snelle reactie, snelle verzending
Ik was opzoek naar nieuwe hardloopschoenen. Uiteindelijk gegaan voor een vervolg model op m’n huidige paar. Kwam vanwege prijs bij passasports uit! Zeer tevreden! Snel geleverd en schoenen lopen heerlijk
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire