TOP

Envoi rapide et soigné ! TOPPPPP

Snel besteld en geleverd, top!

Sne,prijs kwaliteit prima

Goeie merken,goeie prijzen.Snelle levering

Snelle en goede levering

Duidelijke site en snelle levering

Heel correct geleverd

Binnen 24 uur geleverd

Ik heb het trainingspak van TIM teruggestuurd. De broek was 10 à 15 cm te kort. I

Ik kom wel naar de winkel om te passen.

Vlotte bezorging.

Positieve ervaring met bestellen en bezorgen.

Goed, snel en scherpe prijzen

Snelle levering en de prijs is ook prima. Retour proces ook makkelijk. Enige hele kleine minpuntje is de duidelijkheid over de maatvoering tussen verschillende merken schoenen. Maar als je dat eenmaal weet is bestellen bij deze winkel een 10 waard.

Perfect!

Webshop is overzichtelijk, besteld en snel bezorgd!

Altijd goed

Deze site werd geadviseerd vanuit de club en bestellen hier inmiddels al jaren. En nog altijd tevreden over iedere bestelling die we plaatsen.

Top goede service

Zo goed bij retour verwerkt en geld terug gestord Jammer dat beide maten broek niet oke zaten Jack fantastisch Goede kwaliteit Snelle levering snelle afhandeling bij retourneren Duidelijk Top Ik prijs hun aan

Jammer van de verzendingskosten voor een bedrag boven de 60€, maar qua service alles tip top in orde!

Super en snel

Super en snel bezorgd grandioos ook de prijs top

Na mijn bestelling was het product vlug in huis

Goeie service! Snelle levering

Gaat super! Al meerdere malen besteld zonder issues

Snelle levering en dochter is helemaal blij met haar customized trainings setje

De beste.

Alles heel vlot,

Prima en snelle levering

geen commentaar

Snelle levering van prima compressiesokken

Op zoek naar sportieve compressie sokken, kwam ik op de site van RunningDirect.nl een mooie aanbieding tegen. Ik ontving de sokken al snel en heb er direct veel plezier van gehad. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Snelle levering goed product

Ik heb kniebeschermers besteld en ze kwamen de volgende dag al binnen! De levering ging erg snel en het product was van zeer goede kwaliteit, erg tevreden dus!

Prima sortering in tennistassen waar ik een goede keuze in kon maken.

Mijn bestelling van de oor mijn gekozen tennistas werd snel verzonden en perfect afgeleverd !

Snelle levering, maatvoering afwijkend

Snel geleverd op afgesproken moment. Maatvoering was flink afwijkend, dit was niet bij het artikel vermeld. Waardoor de schoenen echt niet passen Als je bekend bent met product of merk hoeft dit geen probleem te zijn.

Goede levering!

Het voetbalpakje is top, evenals het afleveren. Snel en netjes verzorgd.

Top top top

Voor de 2e keer spullen besteld top bedrijf !

Mijn bestelling werd netjes binnen een dag geleverd, prijs was ook prima!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire