Ruime keuze, snelle levering en eenvoudige retourzending

Zie hierboven

Top service!

Goede site, goed hulp. Top marketing team!

Goede service , betrouwbare webshop

Retour, schoenen te klein

Vlug geleverd, schoenen en te klein

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Menselijk en professioneel.

Ik heb op een bepaalde moment een paar sportschoenen besteld die niet goed paste bij mijn wensen wat te demping betreft. Ook had ik de retour papieren weggegooid omdat ik niet had verwacht dat deze merk , die altijd bij mij wensen paste , dit keer anders zou zijn. Heb telefonisch contact gehad met RunningDirect en mij verhaal verteld. Zij hebben gezorgd dat ik nogmaals de retourzending papieren digitaal heb gekregen zodat ik de sportschoenen terug zou kunnen sturen, gratis. Nog geen twee weken later heb ik ook mijn retour geld ontvangen. Top geregeld, zou ik zeggen! De groetjes van een tevreden klant.

Goed geleverd!

Het bestellen ging eenvoudig. Vervolgens werd ik goed op de hoogte gehouden van de bezorging en ontving ik mijn bestelling op tijd. Ook voor eventuele retourneren was alles voorbereid, maar daar heb ik gelukkig geen gebruik van hoeven te maken. Ik ben erg blij met mijn bestelling en ga zeker in de toekomst weer bestellen bij RunningDirect!

Tevreden!

Elastisch, Goeie pasvorm

Zoon is erg blij met zijn schoenen. Snelle levering ook

Snelle levering van scherp geprijsde voetbalschoenen

Zie onderwerp

Beschadigde raket

Bij levering van de raket merkte ik op dat deze een beschadiging had aan de zijkant, degene werd weggewerkt met een lakstift. Ondanks deze beschadiging werd de raket toch als nieuw geadverteerd en werd achteraf geen compensatie aangeboden. Ik koos voor padeldirect omwille van de snelle levertijd en mijn aankomende toernooi. Een retour was op deze tijdspanne helaas geen mogelijk. Spijtig dat padeldirect producten aflevert diegene hersteld zijn en duidelijk weet van is. Ik ben niet snel ontevreden, maar ik zou padeldirect niet aanraden.

Bestelling super snel binnen, klantenservice uitmuntend.

SUPER SNELLE LEVERING

Dit is reeds het derde paar tennisschoenen (K-Swiss) die ik bestel en ben heel tevreden!

Goede site

Het artikel ziet er goed uit. De bezorging ging ook goed.

Heel prettig

Beke goede ervaring, altijd vriendelijk

Goede prijs, snelle levering

Zeer veel keuzes in kleding en schoenen. Keuze maken en bestellen in no time. En vooral een snelle levering.

Snelle levering en makkelijk bestellen

Zeer snelle en correcte levering. Product voldoet aan verwachtingen ;-)

Zeer snelle en correcte levering. Product voldoet aan verwachtingen ;-)

Bien

Livraison à temps, maillot officiel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie snelle levering en item is super !

Besteld en nog net niet gelijk aan de deur geleverd ! Snelle nette afhandeling van de bestelling. Het bestelde item is super mooi ! Heel erg blij mee hebt het gelijk aan gehad.

Happy with the new gear

Good price and quickly couriered

Zeer tevreden.

Goede producten, snelle correcte levering en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Oke als je weet wat je moet hebben

Prima bezorging / goed verpakt / prima prijs. Maten kloppen regelmatig niet qua maattabel (eerder gehad met een Hummel shirt en nu met een erima short) kleuren komen niet overeen met plaatje en/of beschrijving. Qua kniebeschermers bestelde ik waarvan ik weet dat past en welke ik wil dan is het een prima shop.

Goed advies en super service

Voetbalschoenen voor m’n dochter uitgezocht. In de sportwinkel eigenlijk geen advies en niet geholpen. Na 4 verschillende soorten schoenen gebeld met een medewerker. Prima advies qua breedtemaat en merk: nu is ze blij met het gekochte paar Nike schoenen.

Snelle levering!

Snelle levering en retourproces makkelijk (meerdere maten besteld). Zeer tevreden!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire