Mooi pak

Mooi pak helaas valt het wel klein uit en moeten terug sturen. Maat 152 was dus te klein.

snel en goed

duidelijke website. snel besteld en snel ontvangen

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Herhaalde positieve ervaring met bestellen en bezorgen.

Super snel en goed

Sneller en correct levering

Goed product met snelle levering

2 ballen besteld voor zoontjes van 6 en 9 jaar. Goede kwaliteit en snelle levering. Werd geleverd in België. Op zondag besteld en dinsdag al in huis en dit midden in de sibrerklaasperiode. Dank je wel voor de goede service

snelle service

snelle service

Goed en Snelle levering

Enkel probleem de vereniging broek zonder logo geleverd. De rest is prima

In verwarring brengen van klanten door verschillende voorbeeld foto’s

Ik ben opzoek naar een rokje van Reece wat op de eerste foto staat. Met een dubbele naad aan beide kanten en het Reece logo van boven naar beneden geschreven staat. Ik heb het rokje gekregen dat op foto 2 en 3 staat. Dit model is voor langer als achter, wat raar is voor een rokje. En door de enkele naad niet mooi valt om je lichaam.

Gewoon prima

Artikel was veel goedkoper dan elders. Volgende dag in huis.

Mooie aanbieding en snel

Schoenen werden snel geleverd. Prima verpakt. Fijne aanbieding. Goede pasvorm. Schoenen veren alleen niet.

Mooi Pak

Kleinkind dolblij gemaakt met deze mooie set!! Goed gescoord Oma!!

Zeer snelle levering

Sleeves besteld. Duidelijke website en snelle levering.

Verkeerde maat besteld, met prima service opgelost.

Prima levering, jammer van de retourkosten

Twee paar dezelfde schoenen besteld, maar beiden andere maat (44.5 & 45). Ik wist niet hoe de schoen zou vallen en welke maat het beste zou passen. Logische gedachte lijkt me. Bestelproces top, levering ook prima. Schoenen gepast en op basis daarvan eentje terug willen sturen. Bij de informatie over retourneren lees ik dat er €2 retourkosten in rekening wordt gebracht. Effectief worden je schoenen die je koopt €2 duurder als twee dezelfde schoenen besteld om de juiste maat te kunnen kiezen. Toch jammer. Volgende keer of de maat precies weten of incalculeren dat evt gekochte schoenen €2 duurder worden als je twee paar besteld om te kunnen passen.

Incompleet bezorging

Op de site voor mijn zoon een trainingspak besteld. Na ruim 1,5 week hebben we zijn broek nog niet ontvangen. > uiteindelijk goed gemaakt met een volledige terugstorting en kortingscode. Al met al wel tevreden over klantenservice.

Lekker materiaal, goede maat

Tijdens hardlopen zijn mijn handen geen seconde koud geweest terwijl de handschoenen dun en soepel aanvoelen. Ook de muts is fijn, glijd niet omhoog en is precies goed om mijn voorhoofd en oren warm te houden.

Snel en goed geleverd

Eenvoudig te bestellen, goede kwaliteit. Snel geleverd.

Pakket niet ontvangen

1,5 week geleden pakket besteld nog niks ontvangen. Maandag gemaild met klantenservice, ontvang niks terug?

Prima spullen.

Ik heb niet alles geleverd gekregen

Heb ook niks meer gehoord van de ontbrekende stukken

Ik ben tevreden

Mooie artikelen. Snelle service

Prima webshop!

Snelle levering en product was goed verpakt.

Heel goed!

Snel geleverd, top. Mooie prijzen.

Slechte Langzame service, uiteinde;ijk redelijk opgelost

Zeer duur premium padelracket gekocht, binnen een week gebarsten, kan tennisdirect natuurlijk niks aan doen maar de service is vervolgens belachelijk. Eerst duurt het 5 dagen voordatver op de mail gereageerd wordt, terugsturen voor controle logisch, had je ook na 1 dag kunnen zeggen, vervolgens moet je een formulier invullen en opnieuw de klacht uit leggen en dit formulier uitprinten!!! Kost weer allemaal extra tijd, wie jlheeft er thuis nog een printer staan in deze digitale tijd... Racket teruggestuurd nu ruim een week verder en nog steeds niks gehoord. Nu al ruim 2 weken zonder racket waar heel veel geld voor is betaald. Dit is de laatste keer dat ik hier heb besteld! 1,5 week na verzenden van het defecte racket telefonisch contact opgenomen toen wel goed geholpen en een nieuw racket toegestuurd gekregen. Blij met de uitkomst maar had in mijn ogen niet zo lang moeten duren.

Duidelijke website en snelle levering.

Binnentennisschoenen besteld. Helaas waren de schoenen te klein omdat ik er steunzolen in moet dragen. Een maat groter was er niet meer. Heel jammer.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire