Alles prima, zoals het hoort

Geen bijzonderheden, g3makkelijk besteld, snel in huis. Geen problemen

SLECHT

Giftcards werken niet, en dan kom je er pas later achter dat je via een ingewikkelde manier je je giftcard kan inwisselen. Dit gedaan en vervolgens een fout melding gekregen! waardeloos

Snel en een mooi trainingspak geleverd

In een woord: Perfect

Ben een regelmatige besteller en had laatst een hoodie besteld die niet meer op voorraad was en daardoor werd geannuleerd. Had binnen twee dagen mijn aankoopbedrag terug op mijn rekening. De kleding die ik altijd bestel komen netjes verpakt aan bij het gekozen servicepunt van de vervoerder. Kortom, deze webwinkel krijgt van mij een moddervette 10!

Super aanbod, prettige website, snelle levering van mijn bestelde hardloopschoenen

Makkelijk en goede service

Voetbal pakje voor mijn zoon besteld, op tijd geleverd bij aantrekken bleek een sok kapot, door de customer service gelijk opgepakt, en zonder vragen direct nieuwe gestuurd

Super goede service en aanbiedingen

Ben zeer tevreden

vlotte levering

Grote keuze en aantrekkelijke prijzen

makkelijk en goed kwalitiet

voor de eerste keer besteld en dat ging makkelijk alles was voorzelfsprekend alleen jammer van DHL dat ik al een week lang niks binnen heb gekregen omdat ze het naar het verkeerde distributi centrum gebracht

Met BlackFriday alles op tijd gekregen ;)

Veel shops waar wij besteld hadden hadden leveringsproblemen, niet bij handbalshop.nl ;)

Snelle nette levering

Niks op aan te merken

Traag

Bestelling 3x vertraagd en als er eerst word gezegd de volgende dag in huis maar vervolgens 3 dagen later is wel beetje jammer

Snelle en goede levering

Bal ziet er goed ui, en is zeer snel geleverd en goed verpakt

Betrouwbare winkel met snelle en accurate levering

Op 29 november nog snel een extra Sinterklaas cadeau gehaald en ondanks de drukte toch 30 november al binnen, op het afgesproken tijdslot.

2 mooie joggingpakken voor mijn kleinzoons perfecte maat ergmooi

Top mooie pakken

Goede produkten. Maar niet volgende dag geleverd. Dinsdag avond besteld vrijdag binnen. Voor mij geen probleem. M.v.g. Robert

Alles perfect!

Snelle levering, product prima

Mooie stick en op tijd geleverd

Een goede stick voor niet al te veel geld.

Snelle levering, maar op de clubwebsite staat gratis bezorgen en dat is niet zo. Hoge verzendkosten

Snelle service en correcte omschrijving van aanbod

Voor het eerst loopschoenen online besteld nadat ik al jarenlang naar een gespecialiseerde zaak ga om loopschoenen. Omdat ik intussen al weet welk merk, type, etc me ligt heb ik aandachtig gezocht en omschrijvingen gelezen, de bijgevoegde maattabel gevolgd en zo trail schoenen besteld en perfect resultaat. Goed aan de voet, goed om te lopen en snel alle items ontvangen in een nette verpakking!

Snel in huis!

Zelfs met bedrukking super snel in huis. Sneller dan de verwachte levertijd en dat eind november!

Een week geleden besteld en nog steeds niet binnen…

Inmiddels eenweek geleden bestelde ik sportkleding voor mijn zoon, een flinke bestelling van ca 200 euro. Bedoeld als Sinterklaas cadeau. Maar dat hebben we gisteren dus gevierd zonder zijn cadeau… hij was wel teleurgesteld, maar ik kan het geld helaas maar 1x uitgeven. Het is een echt wintercadeau; lampjes en thermokleding voor hardlopen, hij heeft een wedstrijd in januari. Ik heb zo’n spijt dat ik het hier gekocht heb. Mensen doe het niet!! Op mijn mijn mail aan de klantenservice wanneer ik het kon verwachten, kreeg ik een standaard mail terug, dat deze service onbemand was, maar dat er over een paar dagen contact zou worden opgenomen. Tot vandaag de dag geen pakje en geen reactie. We maakte een Sinterklaas gedicht over ‘runninghelaas’ ipv runningdirect….

Snelle levering, goed kwaliteit en mooie prijzen

Probleemloze bestelling, snelle levering.

Snel en correct..

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire