goede spullen en service

goed spul netjes afgeleverd

Duidelijk, soms jammer dat niet meer alle kledingmaten aanwezig zijn. Maar verder is het prima. Ga zo door.

Zit geweldig

Heerlijke service en fijn personeel

Matig vanwege samenwerking met Post NL

Na een week bestelling nog niet ontvangen. Zit vast bij Post NL - niet de fout van sportshop vandaar 4 sterren maar jammer ☹️

Tevreden

Snelle levering. Goed verpakt. Degelijke kwaliteit.

Tevreden

Mooie tenue, snel geleverd. Super sinterklaascadeau!

Normaal gesproken altijd prima alleen nu

1 Artikel niet leverbaar bij bestelling (geld hiervoor terug).. als ik nu artikel “sokken “ opnieuw bestel dan wel verzendkosten nu… Terwijl ik een bestelling had geplaatst waarin de verzendkosten er niet waren . Ik ben dus nu nadeliger uit. De kortingscode die meegestuurd wordt geldt pas bij besteding Yvan € 25,-. Als ik vooraf Wist dat de sokken er niet waren had ik gewacht met de bestelling te plaatsen .

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering

Slechte communicatie

Ik heb het hele pakket niet ontvangen en er staat al 5 dagen een mail uit naar jullie . Nog geen reactie

Niet blij omdat bestelling geannuleerd is van Black friday

Heb een bestelling geplaatst op black friday, voornamelijk omdat schoenen in promo waren. 2 weken later krijgen we te horen dat ze ze niet meer hebben, dus heb geen andere schoenen kunnen bestellen met korting. Dit viel tegen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Fijne webshop

Voor al je volleybal spullen. Snelle levering

Topshop

Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, snelle en correcte levering, een aanrader.

In een gekneusde doos 2 rechter voetbalschoenen ontvangen.

Teleurgesteld! Ik had mooie copa mondiale Adidas turf schoenen besteld tegen blackfriday actie. Keek er erg naar uit. Maar werd behoorlijk teleurgesteld. In een gekneusde doos kreeg ik 2de- hands schoenen en beide voor de rechtervoet. Hoe kan dat?

Snelle levering!!

Fast and precise

Good proices and fast delivery

Snel, correct en gemakkelijk

M'n kleinzoon is super blij ermee dus ik als pas weduwe ook. Mooi trainingspak dank u wel tot snel voor weer een bestelling wens jullie fijne sinterklaas en een gezond 2024

Matig

Op een vrijdag een pak van Chelsea besteld. Na een week nog niks vernomen en toen ik belde, kreeg ik een track&trace code. Het pak zou op die dag geleverd worden tussen 10 en 3 maar ‘s avonds om 8 uur was ie er nog niet. Toen kreeg ik een bericht dat het de volgende dag zou worden. Die dag weer precies dezelfde gang van zaken dus na 1,5 week nog geen pak. Dus of de bestelling nou te laat verzonden wordt door voetbaldirect of dat het verkeerd gaat bij dhl; allebei jammer.

Mooie kwaliteit, mooie kleur en zit perfect

Besteld voor mijn oudste. Perfecte pasvorm en ziet er zowel netjes als sportief uit

Zeer snelle levering

Ruim assortiment snaren met scherpe prijzen. Ondanks de Black friday drukte mijn bestelling snel binnen

Slecht

Ik heb een bestelling geplaatst die de volgende dag geleverd zou worden. De bestelling is een week na betaling zonder enige vorm van communicatie niet binnen gekomen. Tot op heden is de bestelling niet binnen. Ik heb een contactformulier ingevuld, waar bij staat dat jullie binnen 1 werkdag reageren, dat is nu 3 dagen geleden en ik heb nog niks gehoord.

Helaas lange levertijd

We bestellen regelmatig bij Tennisdirect en altijd correcte levering. Bij de laatste bestelling helaas al 9 dagen aan het wachten op de levering.

Goed, product voldoet aan de verwachting

Prima service, product voldoet aan de verwachting

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire