Goed, product voldoet aan de verwachting

Prima service, product voldoet aan de verwachting

Goede product beschrijving

Duidelijke website. Ik kan direct vinden wat ik zoek.

prima levering, snel en precies goede product

prima levering, snel en precies goede product, geen klachten

Goede service kwaliteit en belofte om de zending

Zending op tijd geleverd en goede kwaliteit kleding

Al heel vaak bestellingen gedaan en altijd prima in orde. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Niks ontvangen

Bestelling geplaatst en betaald maar niets ontvangen. Contact met klantenservice maar geen bericht terug.

Zeer matig verpakt

Een (duur) padelracket besteld die alleen met een dun zakje verpakt was in een veel te grote doos. De grip was verpakt met plastic, dit zat echter zo vast dat ik met het voorzichtig uitpakken stukjes van de grip meetrok. Het is niet onoverkomelijk, maar niet heel leuk als je een nieuw racket koopt.

snelle en corecte levering !!!

ruime keuze en snelle/correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Klant is koning op en top

Altijd supersnelle levering en goede service. Onlangs klein probleempje gehad met 1 van mijn producten die werden geleverd en er werd onmiddellijk een oplossing aangeboden . Zonder naar een fysieke winkel te zijn gegaan voel je toch een goede vibe tussen klant en verkoopteam

Uitstekende service

's Avonds besteld en reeds de volgende dag (getracht) te leveren. Vrienden van DHL hebben schijnbaar om 22.57 uur getracht te leveren... en daarna gaat het retour afzender. Direct gebeld met Runningdirect en nieuwe verzending gemaakt, leveringspoging idem. Gebeld en nogmaals verzonden, nu als daglevering. Eind goed, al goed. Pluim voor de klantenservice!

Top prijzen, voor top producten en een top klantenservice bij probleempjes! Blij mee!

xs is blijkbaar een vrouwenmodel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet helemaal want me pakketje is nog niet binnen en hoor er niets van

Heb ik nog niet

Makkelijk zoeken en bestellen en snelle levering

Verkeerde maat sokken

Ja verkeerde sokken in de bus kindermaat. Kan ik ze terugsturen of hoe werkt dat?

Snelle en goede levering

Mooie schoenen, aantrekkelijk geprijsd

Hoewel ik tevreden ben over het aanbod, heb ik de bestelde schoenen wel teruggestuurd. Mijn voeten hebben een bijzondere schoen nodig en daarvoor is een online aankoop niet handig. Super fijn dat de retour nering zo snel en netjes is afgehandeld.

Bestelling was er supervlug

Omschrijving zoals beschreven

snelle service

Mooie schoen snel geleverd en scherpe prijs

Makkelijke site maten kloppen snelle levering

Snelle levering!

Zeer snelle levering

Wij zijn ook blij met jullie

;-)

Alles super.

Supersnelle levering.

Duidelijke website, geen verbeterpunten!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire