Snel en mooie geleverd

Altijd een snelle service

Ik heb al vele bestellingen gedaan en het klopt altijd. Bij vragen word ik snel geholpen. Ik ben zeer tevreden.

De stick is nog niet geleverd na 7 dagen

De stick is nog niet geleverd na 7 dagen en mijn dochter heeft het nu nodig deze weekend! PostNl email zegt dat ze hebben nog geen info voor de shipping

Wree ok!

Wree ok!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duurt enorm lang voor je geld terug hebt

Wanneer je een bestelling doet, moet je direct betalen en krijg je je producten redelijk snel in huis. Maar als je iets terug stuurt moet je eerst weken wachten voor het retour verwerkt wordt en dan vervolgens nog weken voor je je geld terug ziet. Mijne inziens zou het als het de ene kant op snel kan (kopen) dan zou het andersom (retourneren) veel sneller moeten kunnen.

Geheeld volgens verwachting.

Netjes bezorgd, goed op de hoogte gehouden wanneer, kwaliteit goed, prijsstelling goed en geheel volgens verwachting.

Op dit moment beneden peil

De bestelling is nog niet geleverd. Wel factuur betaald. Geen bevestigingsmail. En volgens DHL wel bezorgd. Een week na de bestelling nog niks ontvangen. Telefonisch contact hierover met Hockeydirect was wel positief maar opgelost is het nog niet.

Slecht

Bestelling is nog steeds niet binnen, na meerdere mailtjes gestuurd te hebben, nog geen reactie

Hocheusokken top

De bezorging door DHL is niet goed gegaan.

Door DHL is het pakketje terug gestuurd. Contact gehad met hockey direct en ze sturen het pakketje weer op.

Goede kortingen, snelle levering

Binnen twee dagen (weekend/maandag ertussen) werden de schoenen geleverd.

Snelle levering, goed verpakt,

Verkeerde kleur

Wederom is de verkeerde kleur rokje geleverd

geen geld terug gekregen

ik heb al twee keer iets teruggestuurd maar mijn geld niet terug gekregen

Nog niets ontvangen

Bericht gekregen van BPost dat pakje er is, berichtje is in het Engels, maar op het afhaalpunt kunnen ze niets vinden. Echt jammer want van tennis direct ben ik zeer tevreden

Kwaliteit is goed maar bezorging niet

Geen bericht gehad dat het pakket was aangekomen op het DHL punt. Na contact met HD wel binnen 24 uur reactie gehad dat het daar klaar ligt. Kwaliteit van de kleding erg goed, pasvorm ook (Indian Maharadja).

Veel keuze direct zeer snel geleverd

Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Tevreden over de producten

Ik ben erg tevreden over de producten. De levering was wat langzamer dan verwacht, en daarnaast werkt de website niet helemaal perfect. Mijn producten werden telkens uit mijn winkelwagen gegooid. Dit is niet de eerste keer dat ik hier tegenaan ben gelopen.

Ze hebben ons goed geholpen met nieuwe handbalschoenen

De vrouw aan de telefoon heeft ons goed geadviseerd.marit is heel tevreden met haar nieuwe schoenen. Ze geven meer steun en zorgen er voor dat ze hoger kan springen en sneller kan draaien.

Artikel werd op tijd bezorgd. Verder een royale keuze in schoenen, niet altijd de juiste -grote- maat op voorraad. Maar de reguliere sportzaak heeft die, naar eigen ervaring, ook niet paraat.

Pakket na een week nog niet binnen

Levering via dhl dramatisch inmiddels 2 x vertraagd, we zijn ruim een week verder en nog niets binnen

Goede prijs en snel geleverd

Schoenen zijn top

Slechte bezorging

Na 1 dag geen contact over de bezorging, van pakket.

Beter koop je hier niks

Klantenservice is verschrikkelijk. Ik wacht al 2 maanden op mijn geld terug voor geretourneerde schoenen

Goede keus, snel geleverd

Alles wat ik had besteld was op voorraad, pastte en werd binnen een werkdag bezorgd.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire