Goede site makkelijk om goederen te bestellen.
Breed assortiment, goede maatvoering, en supersnelle levering! Echte aanrader!
Prima service. Binnen 24 uur de artikelen in huis.
Een fijne website met een ruim assortiment. Ook de klantenservice is goed te bereiken mocht het nodig zijn en bieden een goede oplossing mocht dat nodig zijn.
Retourzending is Z.g. Gratis. Wel raar dat bij retourzending je moet betalen voor de retourlabel. Dus is de retourzending niet gratis te verzenden. Ook is het niet mogelijk om de zending zelf te versturen Je moet gebruik maken van een servicepunt van DHL. Duurt ook vrij lang voordat je je geld terug hebt gekregen
Beste Frits, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Ik begrijp dat je niet tevreden bent over de retourkosten. Zoals bij ons online zichtbaar is, zitten er altijd retourkosten verbonden aan een retourpakketje. Je ontvangt het label in je mail en de retourkosten worden achteraf voor je verrekend. Wel is het mogelijk om het via een andere partij retour te sturen, die informatie hierover vind je in de eerder toegestuurde mail of op onze website onder het kopje retourneren. Dit zijn de voorwaardes die wij hanteren met een retour. Hopend je op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.
Op woensdag 12.00 u de bestelling geplaatst en op donderdag 12.00 uur werd de bestelling al thuis bezorgd. Ons 50+ tennisteam reageerde laaiend enthousiast op deze snelle levering maar ook op de goede pasvorm van de Tennispolo. We gaan nu met volle energie in onze nieuwe outfit de tenniscompetitie tegemoet. Groeten tennisteam Tennisclub Venray
Snelle verzending en veel keuze
Overzichtelijk, snelle levering en kwalitatief goede spullen!
Fijne schoenen voor een goede prijs. En snelle bezorging
Top schoenen, netjes geleverd
Ik heb mijn geld niet terug
Beste Manar, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Ik zie dat we onlangs contact hebben gehad over je retour zendingen. Ondertussen zijn beide bestellingen aan je terugbetaald, hierover hebben we je ook een bericht verzonden. Onze excuses dat de verwerking van de retouren langer duurde dan verwacht. We hopen dat het naar verwachting is opgelost door de terugbetaling in werking te zetten.
bestelling was vlug in huis
Snelle levering en goede prijzen.
Product is zoals omschreven en werd snel geleverd.
Ik twijvelde zo over welk sporthorloge ik moest kiezen. Het was zo fijn even te kunnen bellen en geholpen te worden om een keus te kunnen maken.
Maandagavond rond 20.00 uur 10 tennisshirts voor ons tenmisteam besteld, dinsdagavond al in huis. Echt heel snel! Alleen het invoeren van cadeaubonnen/kortingcodes zou makkelijker kunnen.
Passasport heeft mooie aanbiedingen, bestellen is simpel en retour sturen ook. Goede service!
Snelle service goed product!!
Snel leveren. Goed selectie.
Babolat counter viper 2.6 bestel en super snel en goed verpakt binnen gehad ….. me volvolgende racket bestel ik sowieso weer hier !.
Zeer tevreden over de kwaliteit van levering. Hierdoor spelen mijn dochter en zoon altijd op hun best.
Aardig aanbod, ook kans op oudere collecties mocht je niet trendgevoelig zijn. Alleen zijn de producten vaak duurder dan op andere websites en komen ze dan aan met allerlei 'kortingscodes'. Vaak onder de streep nog steeds beter uit bij andere webshops. De klantenservice is niet bepaald receptief ingesteld. Iets werkte niet op een website (tennis) en ik gaf dit door (al was de halve website niet goed overgezet bij wijziging van tennisdirect naar Passa), kreeg ik bijdehand een link van de Run website dat het heus wel werkte en dat ik het verkeerd had.
Beste Vera, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. Daarna wil ik mijn excuses aanbieden dat je het contact met onze klantenservice zo hebt ervaren, het is nooit de bedoeling geweest om je het gevoel te geven dat je het verkeerd had! Ik zie dat je inderdaad contact hebt gehad met mijn collega over de saldochecker op de website. Het is uiteraard vervelend als een functie op de website niet werkt en vinden het prettig dat je ons hier van op de hoogte hebt gebracht. Mijn collega heeft je een link van onze andere website gestuurd omdat de saldochecker daarop werkte. Het issue van de saldochecker op PassaTennis moest intern doorgezet worden om opgelost te worden. We wilden je graag direct verder helpen en een oplossing aanbieden zonder dat je lang moest wachten. Ik zie alleen dat dit niet helemaal is uitgelegd door mijn collega, dus mijn excuses daarvoor. Daarbij ging het ook nog over de combinatie van een kortingscode met een giftcard. Mijn collega heeft je hier helaas de verkeerde informatie gegeven omdat het wel mogelijk is om een kortingscode te combineren met een giftcard. Het is ook mogelijk om meerdere giftcards te gebruiken. Het enige wat niet mogelijk is, is om meerdere kortingscode tegelijkertijd te gebruiken en ik verwacht dat ze hierdoor even in de war was. We zullen dit zeker intern oppakken zodat het voor iedereen duidelijk is. Ik begrijp ook dat je PassaTennis wat duurder vind dan andere websites. Ik zal deze feedback delen met onze inkoopafdeling zodat er wellicht wat aan veranderd kan worden. Ik begrijp dat deze mail het gevoel niet volledig wegneemt, maar ik hoop dat ik de situatie nu meer heb kunnen verduidelijken en dat we een melding van een niet functioneerde website serieus nemen. En dat de intentie was om jou zo snel mogelijk te helpen met je vraag. Nogmaals mijn excuses voor deze situatie.
Snel kunnen kiezen op de duidelijke site. Snelle levering, top!
Bestelling snel ontvangen en spullen zijn zoals afgebeeld! Goeie prijzen. Ik ga hier zeker vaker kopen.
Ik heb een zeer goede ervaring met Passa, levert snel en volgens afspraak. Ook retourneren gaat makkelijk en soepel zonder veel poespas. Al met al een aanrader!!
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire