Thank you

Hallo, ik neem contact met u op omdat ik het bestelnummer 201201064688 heb geretourneerd, maar ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Met vriendelijke groet, meneer Ferjani, bedankt ? Bestellingsnummer 201201064688

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie materialen en snelle levering

Ik ben dik tevreden!

Happy

Snelle levering, mooie prijs.

Snel geleverd, en zoals verwacht.

Prima product en snelle levering

Kortingsbonnen waren een ramp

2 kortingsbonnen gewonnen bij een padeltoernooi… maar wat een miserie om ze te kunnen inruilen. Erg jammer want voor de rest veel leuke artikelen… ik weet niet of ik opnieuw zou bestellen.

Snel geleverd.

Ruime keuze. Goede beschrijving en info. Dag erna geleverd.

Top product en goede materiaal

Top product aanrader voor voetbal speler die hun enkels willen beschermen

Snel en goed!

Goed en snel bezorgd

Top service, mooie schoenen erg blij mee

Wel goed, mooi uitgebreide keuze maar mail reactie is veel te traag!

Makkelijke website, uitgebreide keuze en snelle levering. Enig maar wel groot nadeel, zelfs na 3 a 4 werk dagen krijg je ondanks toezegging nog geen reactie op je mail. In mijn geval duurde het 6 werkdagen en werd er een tegen vraag gesteld waar ik maar niet op heb gereageerd want om weer zo lang op een reactie te wachten duurde mij echt veel te lang! Daarbij had ik een item nodig en kon dus niet langer meer wachten.

Snel en goedkoop

Good value for money

Bestelling nog steeds niet ontvangen, dus niet blij.

Ik ben niet blij met Tennis Direct omdat ik de bestelling na 5 dagen nog niet ontvangen heb èn nog geen antwoord heb gehad op mijn mail naar Tennisdirect hierover. M.vd. Horst

De bestelling moet nog steeds komen. Er wordt niet waargemaakt wat de website suggereert.

Ik heb donderdag 12 oktober de bestelling gedaan en betaald, zodat ik voor zaterdag 14 oktober een cadeau had. Het is nu woensdag 18 oktober en de bestelling is er nog steeds niet.

Scherpe prijzen, breed assortiment, snelle levering

Ik kom altijd weer bij HockeyDirect uit voor het bestellen van hocley benodigheden. Bij sommige kleding mist helaas een maattabel

Prima website met mooie producten

Prima en overzichtelijke website, met zeer mooie en kwalitatief goede producten!!

Bestelling ook snel geleverd, top

Heel snel meegeleverd

Simpel te bestellen, heel snel de pakket geleverd en ook eenvoudig artikelen te retourneren.

Acties stellen niks voor

Bestelde tennisschoenen mét als extra een koker tennisballen. Bij de kassa bleek de actie alweer uitverkocht! En dat na 1 uur publiciteit op de website! Ik voel me Bekocht!

Aankoop met cadeaubon veel te ingewikkeld

Betalen met een cadeaubon is te ingewikkeld. Na paar whatsapp’s met de klantendienst duidelijkheid gekregen maar toch is het invoeren van een cadeaubon heel onlogisch! Heb dan maar mijn aankoop gedaan zonder cadeaubon!

perfect produkt en perfecte levering

alles was OK

Breed assortiment en snelle levering!

Fijn dat alle merken aanwezig zijn en de bestelling was zo gedaan. Mooie producten en goede kwaliteit!

Nog geen reactie op mail

Heb vrijdag via de mail reactie gestuurd en nu woensdag nog geen reactie gekregen. Hoop dat deze snel komt anders retour zending. Met groeten Dick Onderwater

oke

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire