Snelle verzending

Snelle verzending en makkelijk retour sturen

Snelle levering, goede spullen.

Alles prima in orde !

Alles prima in orde!

Snel met versturen, retour afhandeling duurt lang

Verzenden is snel, volgende dag in huis. Retour afhandeling incl terug betalen duurt erg lang

Goed en snel

Alles naar verwachting en snel geleverd.

Zeer goede service en snel ook!

snelle bezorging!

snel bezorgd, en ook de tweede keer omdat ik verkeerde maat had besteld. Prima afhandeling voor retourneren. Retour sticker erop en langs de DHL

Super snel

Zondag besteld maandag in huis top service

Het lijk of er met de racket al gespeeld werd

Toen ik mijn racket netjes uit de verpakking haalde zaten er vegen op mijn racket, net alsof er al mee gespeeld was. Of misschien is dit normaal? Ik heb de vraag meteen gesteld maar na een week heb ik nog geen antwoord gekregen. Dit geeft me alvast een ongemakkelijk gevoel bij mijn aankoop, hoewel er een fixe korting op zat.

Mooi shirt, goede maat/materiaal en kleur komt overeen zoals getoond op site

Snelle levering, ruime keuze en makkelijk retourbeleid

Goed en slecht

Heb schoenen te groot besteld en teruggestuurd en daarna schoenen juiste maat besteld. Geld van de eerste bestelling nog steeds niet teruggestort

Snelle reactie

Okee

Beste hockey spullen bezorgd in Frankrijk!

Met drie kinderen die hier in Parijs hockey spelen kan ik niet zonder Hockeydirect. Altijs alles keurig netjes bezorgd en de leukste spullen die ze in Frankrijk bijna niet verkopen. Kortom: blij mee.

Niet geleverd en geen terugstorting van geld

De pakketbezorger DHL is volgens app langsgeweest,daar is geen bewijs van achter gelaten; klein pakketje wat gewoon in brievenbus past. Na een week is er nog geen geld teruggestort. Het pakketje bestond uit sporttape wat ik nodig had om mijn vingers te beschermen ivm blessure. Dit leidt tot meer risicos bij de training met overweging om even niet verder te trainen

Niet bestelde tennisracket ontvangen.

Ik heb een tennisracket besteld met een professionele besnaring die door TennisDirect zou geplaatst worden. Wat krijg ik? Een andere tennisracket dan in mijn bestelling, met een door Wilson geplaatste besnaring in hun fabriek. M.a.w. alles was verkeerd. De tennisracket, de besnaring en de druk van de besnaring.

Alles klopte, maat kleur en op tijd geleverd, ben er zeer content mee, trainingsbroek, shirts en rokje

Geen reactie op mail

Ik heb een pakket ontvangen dat in de regen stond waardoor de doos helemaal doorweekt was. Ik stuur hiervoor een mail maar geen antwoord

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Doen hun uitstekende best bij speciale verzoeken mbt bedrukking/andere tas etc...

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering goed product goede prijs

Een gelukkig kind met de aankoop!

Snelle levering & top service

Bestelling geplaatst en dag erna netjes geleverd, dus dat is altijd top! Ook had ik een vraag gesteld via whatsapp over de pasvorm van schoenen, hier werd snel en adequaat op gereageerd!

Positief

Er miste iets in mijn bestelling, na telefonisch contact was dit de zelfde dag nog opgelost en een dag later alsnog de goede bestelling gehad. Snelle levering en Ook een vriendelijke dame aan de telefoon

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire