Slecht

Levering van Post.nl is verschrikkelijk. Ze laten de pakjes gewoon buiten aan de deur staan, iemand kon gemakkelijk met de pakjes van door!?!?!?

Top ervaring

Bestellen via de website gaat makkelijk, ook fijn dat de levertijd getoond wordt. Levering ging ook prima, netjes en goed verpakt, de volgende dag in huis. Afgelopen weken meerdere malen besteld maar steeds naar tevredenheid.

Handige website, uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle levering

Gewoon tevreden

Voldoende keuze. Verzorgde levering.

Maat tabel kniebeschermers klopt niet

Ik heb knie beschermers bij jullie besteld. Volgens de maattabel zou de omvang XL net aan passen dus dat is top want deze horen strak te zitten. Nu valt de XL maat zo groot dat ik later een M heb besteld. Deze M gaat niet eens over de enkels zo klein als hij is. Ik heb nu een L besteld. Ondertussen €12 verzendkosten betaald en €4 retour kosten. Echt zo zonde ven het geld maar ook de tijd die het kost. Heel vervelend allemaal.

Komen meerdere afspraken niet na

Ik had twee actiecoupons. Een moest eerst omgewisseld worden voor een 14 cijferig nummer. Hiervoor is de klantenservice nodig. Die andere actiebon werd niet geaccepteerd. Ze zouden het uitzoeken en ik zou terug gebeld worden. Is niet gebeurd. Ik ben er 2 uur mee bezig geweest om iets te bestellen. Op mijn persoonlijke pagina staan allemaal bestellingen die ik niet wil. Ik krijg ze niet weg. Uiteindelijk dag later de bestelling nogmaals ingevoerd. Toen ging het wel goed. Werd hij niet de volgende dag bezorgd. 2 dagen later! Verder ben ik ook niet tevreden met het bestelde. Maat valt heel anders. Helaas slechte beurt dit keer voor tennis direct.

Vlot geregeld, duidelijke site, geen overbodige poespas!

Vlot geregeld, duidelijke site, geen overbodige poespas!

Fijne webshop met goede artikelen

Twee tennisbroeken besteld en gripjes. Alles was snel en goed verpakt in huis. De bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit.

Foto's zijn niet duidelijk

Ik had eerste een tas gekocht bleek dat het racket in een buitenvak er een beetje bij hangt. Ik wil een tas waar mijn racket in kan.

Keurig alles ontvangen

Alles keurig ontvangen

Pakketje goed ontvangen, en lekker op tijd!

Snelle levering en goede prijs

Makkelijk bestelproces en snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Snelle levering goede communicatie

Prima levering.

Telefonische vragen prima beantwoord. De levering van het materiaal was snel en goed aangekomen.

Goede kwaliteit en prijs sticktas

Fijne sticktas niet te groot en veel vakken wat erg fijn is goede prijs

Snel en goed

Snelle levering en kwaliteit van het product is naar wens

heel slecht

al twee keer besteld en betaald maar geen schoenen ontvangen en ook geen geld gekregen

Ik koop al mijn hardloopschoenen hier

Sinds jaren koop ik mijn hardloopschoenen bij runningdirect. Ze zijn goed bereikbaar voor advies, hebben goede voorraad en leveren lekker snel. Ook het retoursturen (indien nodig) werkt soepel en snel.

Uitstekende service

Had om 3 minuten voor 10 (avond) bestelling geplaatst en ondanks dat ze de order in de nacht niet hebben kunnen doorzetten, had ik mijn schoenen de volgende al binnen…

top

top

Fijne shop, super afhandeling

Mooie producten. Fijne overzichtelijke website en snelle afhandeling

Great website, great prices, fast delivery

I bought a padel racket and some balls, they had the best prices, and very good delivery. Definitely reccomended !

Snelle levering !

Mooi assortiment en een snelle levering

Bestelling is snel

Bestelling is er snel Volgende dag direct in huis

Teleurstellend

Ik heb tot 2x toe een bestelling gedaan en allebei zijn de zendingen "kwijtgeraakt" of er was iets anders mis gegaan. Uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug. Helaas na meer dan bijna 10 jaar bestellen bij deze shop toch op zoek naar een andere webwinkel.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire