Risposta del proprietario dell'attività
Beste Mark,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
We vinden het heel vervelend dat je deze informatie niet gezien hebt van te voren op onze website.
We geven het volgende aan op de website bij ons informatiekopje bestellen en betalen.
Bezorging is gratis bij pakketjes met een waarde van meer dan €79 of bij verenigingsshops! Onder de €25 betaal je €5,95 verzendkosten en tussen de €25 en €79 betaal je €3,95 (binnen Nederland en België). De verzendkosten worden aan je terugbetaald wanneer je de volledige bestelling retourneert.
Wanneer je de bestelling retour aanmeld via ons retourportaal, ontvang je voor een gereduceerde prijs van €2,95 een retourlabel van ons (binnen Nederland en België). Wanneer je gebruik maakt van dit label zal er €2,95 in mindering worden gebracht op de terugbetaling. Wanneer je geen gebruik maakt van dit retourlabel, zijn de retourkosten voor eigen rekening.
We vinden het heel vervelend dat je deze informatie gemist hebt.
Hopelijk heb ik het voor nu voor je kunnen verhelderen.
Mocht je nog vragen hebben horen we het graag van je, fijne dag!