Voor de eerste maal hier is gekocht. Prachtig polo shirt. Helaas had ik een te klein shirt besteld, de retourzending was heel makkelijk en het geld werd ook snel teruggestort. Gelijk een grotere maat besteld welke nu helemaal goed was.

Waardeloos

Nieuwe schoenen besteld op dinsdag. Er word vermeld, vandaag besteld morgen in huis...maar het is nu zaterdag en ik heb nog steeds geen schoenen. Dit bedrijf neemt ook zijn verantwoordelijk niet en wijst alleen naar DHL. Nooit meer ga ik hier bestellen

Top geleverd

Vrijdag besteld,zaterdag geleverd top

Ruim assortiment

Ruim assortiment met verschillende merken. Snelle verzending en levering!

Snelle verzending

Overzichtelijke site met leuke prijzen. Verzending was snel en werd goed op de hoogte gehouden. Over het product was ik tevreden dus geen gebruik gemaakt van verdere service. Tot nu toe dik tevreden dus

Kwaliteit schoenen en snelle levering

Ik heb een aantal schoenen van verschillende merken besteld bij deze shop en dat is elke keer zonder problemen afgerond. Ik heb ook een keer de verkeerde keuze gemaakt bleek achteraf en retour sturen was ook geen probleem. Echt een aanrader dus, voor als je kwaliteit nastreeft!

Snelle levering!

Alles naar wens verlopen

Probeer renschoenen in een winkel!

Mooie aanbieding van Saucony runners. Ik wilde na jaren een iets anders. Maar ondanks dat de lengte-maat in orde was, zijn ze te breed voor mijn voeten. Zelfs als je ze strak aantrekt. Dat merk je natuurlijk pas na een ritje of vier, als je irritaties en blaartjes op je tenen krijgt. In principe beveel ik RunningDirect aan, vanwege service etc.. Maar de wijsheid gebied: dus niet ;) Misschien bij het product aanvullende informatie plaatsen: ‘niet voor smalle voeten.

Goed en snelle service!

Ik heb prachtige tennis shirtjes besteld, de volgende dag geleverd en ze zitten perfect!

alles oké, maar jammer dat je binnen 14 dagen moet terugsturen

De keuze van jullie assortiment is prima. Ik had wat besteld wat voor een cadeautje bedoeld was, dus niet gelijk uitgepakt en gepast. Ook zelf nog een paar dagen laten liggen, maar toen ik het terug wilde sturen, kwam ik er achter dat het binnen 14 dagen had gemoeten. Bij heel veel andere bedrijven is het nl. 30 dagen. Jammer, nu een trainingsjas liggen dat te klein is en waar ik niks meer mee kan. Terwijl de trainingsjas dezelfde maat is (en hetzelfde merk), die hij nu heeft, maar dit model valt toch anders en is van achter en te kort. Dus als het alsnog terug kan, dan graag, ook al is het maar voor een lager bedrag.

Goede vriendelijke en kwaliteiten super

Bedankt Voetbaldirect tot volgende keer

Slecht

Je bestelt tot drie keer toe dezelfde producten met een bedrukking. Deze worden tot driemaal toe zonder bedrukking geleverd. Ik vind dit heel slordig van dit bedrijf en je hebt daarmee heel veel werk mee.

Very good

Excellent customer service

Prettig en overzichtelijk en degelijke service.

Prettig maar hier en daar misschien een tikje klantvriendelijker

Super positief

top, ook na de levering nog snel en goed antwoord gekregen op mijn vraag

Bestellen was makkelijk, levering was snel en op tijd, vragen worden snel beantwoord

Fast delivery

Delivery is very quick and my product was I expected

Top bedrijf

Al mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd en de producten die ik heb gekocht zijn ook van goede kwaliteit. Moest een keer kniebeschermers retourneren, omdat ze te groot waren. Retourneer verzoek ingediend, weer terugverzonden en weer snel nieuwe kniebeschermers binnengekregen, alles binnen een aantal dagen. Conclusie: top bedrijf

Bestelling geplaatst en keurig op tijd het juiste artikel geleverd. Prima gedaan! Geen enkele klacht.

mooie prijs met korting en zeer snel en netjes geleverde tennisschoenen

Door de vaderdag korting was de prijs prima voor deze tennisschoenen bestellen was erg makkelijk en zeer snel geleverd zoals de site ook had beloofd

Padelschoenen

Mooie schoenen met goede grip op het veld. Ik heb wel een 1/2 maat groter gepakt

Goede communicatie en snelle levering

Ik had meerdere pakketjes besteld en deze kwamen niet tegelijk aan ivm levering bezorgdienst. Via de mail contact opgenomen let de klantenservice. Reageren dag erna netjes en uitgebreid en zoeken alles voor je uit. Ook betreft het retoursysteem. Tevreden met mijn producten en de dienstverlening

Prima service, levering vaak wel een dag later dan beloofd

Prima service, levering vaak wel een dag later dan beloofd. Geen probleem als je dat van te voren weet.

Inmiddels zit ik aan mijn vierde paar schoenen via RunningDirect. Die keuze wordt makkelijk omdat de website de juiste filters heeft en snel en altijd werkt. De service is heel goed, indien gewenst is er altijd snel contact via mens of pc te regelen. Advies over maat en model is altijd goed.

Goede webshop

Netjes in 2 dagen geleverd, goed verpakt

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire