Fijne en snelle bezorging. Juiste informatie kloppend bij de schoen.
Waas een zeer goede bal mijn kleinzoon is er super blij mee.groetjes martien
De korfbalschoenen hebben een goede pasvorm. Snelle en nette bezorging!
Goede website, duidelijk e stappen en snel bezorgd, goed geïnformeerd. Geen vaagheid. Top
Snel, duidelijk
De bestelling van voetbalshirt ging makkelijk. Ook de persoonlijke wensen zijn eenvoudig door te voeren. De bezorging was snel. Blije ontvanger.
Goede website, uitstekende communicatie en stipte levering.
Super leuke setjes goede kwaliteit en snelle levering.
Erg tevreden. Snelle levering en snelle hulp toen ik de mail te laat binnen kreeg. Mijn schuld: zat in de spambox.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en deze werd al snel bezorgd. Verder heeft de site prima prijzen en mooie aanbiedingen! De sokken zitten geweldig!
Heel snel geleverd en door de juiste en duidelijke omschrijving, precies wat ik wilde.
Helemaal goed!
Snelle levering. Goed contact gehad met klantenservice, toen bleek dat er iets mis was met de stick. Dat is ook snel opgelost en afgewikkeld.
Hockeystick voor mijn zoon besteld, veel product informatie en super snelle levering!
Besteld voor een vriend zijn 50e verjaardag en had dit de volgende dag nodig. Ondanks de belofte van levering van 1 dag twijfelde ik zelf of ze dat wel waar konden maken maar de levering was keurig op tijd. Ik blij en die vriend nog blijer.
Bestelde schoenen binnen 24uur geleverd
Leuke Sjeng vest gekocht
Bestelling snel ontvangen en ook retour ging vlot.
Het bestellen en het uitleveren gingen vlot. De producten zelf zijn ook prima
De servicedesk heeft zich ingezet om de ontstane problemen rond een verzending en de niet terugbetaling daarvan uit te zoeken . Het geld is nog niet teruggestort maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit binnenkort na verwerking gebeurt.
Recensione originale
Betaling nog steeds niet teruggestort, probleem ligt bij de bank zegt de servicedesk, maar die kunnen niets doen als de betaling niet teruggestort wordt..
Overzichtelijke site met goede prijzen. Eerste bestelling was prima. Tweede bestelling ontvingen we geen 100% nieuwe schoenen zonder kartonnen houdertjes erin en gestrikte veters in een niet bijpassende vage veel te grote witte schoenendoos.
Beste Denise, Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie. In je review zien we dat je over het algemeen tevreden met ons bent, wat we enorm fijn vinden! Zo zien we onze klanten natuurlijk het liefst! Ik kan begrijpen dat wanneer je een niet passende witte schoenendoos ontvangt met schoenen erin welke niet als nieuw eruit zien, je hier van schrikt en enorm van baalt. Echter zijn deze schoenen wel nieuw, maar retour gekomen. De schoenen zijn altijd ongedragen, enkel gepast. Helaas lopen retourpakketten bij de vervoerder soms schade op, waardoor wij ervoor kiezen de nieuwe klant een nieuwe doos mee te geven in plaats van een kapotte officiële doos. Dit is de reden waarom je de schoenen op deze manier hebt ontvangen. Ik zie dat je hierover geen contact met de klantenservice hebt opgenomen. We hadden je het graag via deze weg uitgelegd! Indien je twijfels hebt bij de schoenen, kun je deze uiteraard aan ons retourneren. We zullen in je order noteren dat dit kosteloos kan, op onze kosten. Mocht je nog vragen hebben, vernemen we dit heel graag. Hopelijk hebben we zo de situatie kunnen verhelderen. Voor nu wensen we je een prettig weekend!
Het pakketje kwam de volgende dag al aan en totaal geen problemen.
De bestelde spullen kwamen mooi op tijd binnen en waren ook precies zoals vermeld op de website.
Bij Passa heb ik de hockeystick gevonden die ik zocht, én voor een redelijk bedrag. Verder was ik blij met de verrassend snelle levering. Hier schrijft een tevreden klant.
Snel geleverd en goede producten. Fijne website met uitleg
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire