Altijd snel en correct geleverd

Al een paar keer besteld. Heel snelle levering en goeie kwalitieit van producten

Beste prijzen, snel ingeleverd

A

Hij is ontvangt. En erg prachtig ding..dank je wel..

Good shop experience, good running shoe

These Brooks run well, after being an Adidas fan I might have found a new shoe, although the green credentials are lacking I think.

Hardloop schoenen besteld voor aantrekkelijke prijs. Volgende dag in huis en niks mis mee. Voor herhaling vatbaar.

Gewoon echt perfect!

Van te voren contact gehad via WhatsApp over de (aankomende) bestelling. Vervolgens besteld o.b.v. De feedback en ten slotte snel bezorgd tegen een redelijke prijs. Zeer tevreden!

Naar verwachting

Snel, betrouwbaar, en fijne retourservice

Voor herhaling vatbaar

Je bestelt bij de volleybalshop maar zij zijn niet altijd de verzender

Eerste pakket inderdaad vandaag besteld morgen in huis. 2de pakket was verzender Passa terwijl ik bij de volleybalshop heb besteld en pakketje is nog niet binnen. Omdat eerste pakket zo een succes was toch vertrouwt en nogmaals besteld helaas 3de pakket ook nog niet binnen.

Makkelijk bestellen en afhandeling

Ik heb oranje shirt met belettering besteld. Dit ging heel makkelijk. Shirt werd heel snel bezorgd. Helaas liet na één wasbeurt belettering al los. Na klacht via klantenservice, snel bericht om shirt terug te sturen met gewenste actie. Verzoek om terugbetaling gedaan en dit werd ook snel teruggestort. Inmiddels nieuw shirt met belettering besteld en ontvangen. Zeer tevreden over handelwijze hockey direct!

Heel snel geleverd

Snelle levering en alles ontvangen zoals besteld. Topervaring

Snelle bezorging

Uitgebreid aanbod topmerken!

Prima, zoals het hoort. Bestelling geplaatst en netjes afgeleverd

Goed, snel en mooie aanbiedingen

Voetbaldirect top; DHL verschrikkelijk

Snelle en goeie service van Voetbaldirect maar DHL bezorgde het pakket in Waddinxveen terwijl er in mijn woonplaats Gouda 9 DHL afhaalpunten zijn. Ik moest er naartoe fietsen omdat ik niet over een auto beschik. En dan halen ze nog in hun hoofd om de schuld te geven aan Voetbaldirect. Stelletje Duitse dorps*****en.

Prima product, snel geleverd

Prima product, snel geleverd, maar waarom ik bijna 6 euro betaal voor een pakketje dat door de brievenbus past is me een raadsel.

FANTASTISCH

Site is duidelijk Prijs is goed Levering snel

Erg snelle levering, top!

Snelle levering, super fijn

Snelle levering, mooi geprijsd

Mooie Nike tech broek kunnen bestellen voor de halve prijs. De broek zeer snel ontvangen. Zaterdag 23u besteld maandag bezorgd!

Goede prijs en snel geleverd.

prima shop

Tennisbroek besteld, keurig op tijd geleverd

Snelle service, goede prijzen

Snelle service, goede prijzen

Goede ervaringen

Goede prijzen en snelle leveringen. Wat wil je nog meer.

Snelle levering, juiste artikel

correct

producten zijn zoals afgebeeld, werden op tijd geleverd. En, in ons geval was het product niet volledig naar de omschrijving en na een kort berichtje werd dit onmiddellijk recht gezet. Correcte manier van werken!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire