Snelle levering en mooie producten.

Geweldig!

Elke keer als ik iets nodig heb, kan ik het altijd bij jullie vinden, alles word netjes afgeleverd en precies op tijd, goede kwaliteit. TOP!

Kwaliteit goed maar afspraak levertijd niet.

Zou het binnen een dag geleverd krijgen maar kreeg het na twee dagen.

Altijd snel bezorgd, en retour gaat ook gemakkelijk

Overzichtelijke site. Verder ook goede service.

Heel tevreden met de bestelling en de snelheid waarin we het kregen. Zou zo weer bestellen.

Mooie, duurzame spullen & snelle levering

Mooie kwaliteit skort en nieuwe korfbalsokken. Ook fijn dat ze koud gel producten verkopen voor blessures :). Snelle levering, gewoon goed

Gewoon tevreden

Perfect voor het wandelen en lopen

Super fijn

Altijd tevreden met de werkwijze, snelheid, klantvriendelijkheid etc. Ik zou de website aan iedereen aanraden en dit doe ik dan ook geregeld.

Heel goede service in de Flagship Store door Bert

Ik kwam met drie paar via internet bestelde schoenen in de winkel die allemaal niet pasten. Bert (?) (zzp’er bij RunningDirect met eigen hardloopbedrijf Athletic Point) hielp me kundig, vriendelijk, doelgericht en efficiënt. Hartelijk dank!

Zoals op de foto en binnen 1dag geleverd aan scherpe prijs!

Zoals op de foto en binnen 1dag geleverd aan scherpe prijs!

Altijd goede service , snel geleverd en als je iets retour stuurt , snel geld terug en snel geregeld.

Fijne scheenbeschermers en sokken

Scheenbeschermers zitten perfect. De sokken van Nike zijn heerlijk dun. Perfect voor het warme weer.

bestelling zou er gisteren zijn, nog niet door post NL ontvangen!!!!!!

niet leuk waarom beloven voor 20u besteld, volgende dag bezorgd als het pakket zelfs nog niet bij post NL is wanneer het al een dag hier had moeten zijn?

Nette prijzen, zeer veel keus

Snelle levering, alleen de pakketdienst kwam niet op de afgesproken dag, maar daar kan volleybalshop niets aan doen.

Snel en correct geleverd

Bestelsysteem werkt goed en levering is vlot.

Omslachtig

Cadeaubon kon niet gevalideerd worden.

Goed en snel

Goed en snel

Snelle en correcte levering

Duidelijke site en hele voordelige prijzen .Goede service!

Hele fijne service!!

Een hele fijne site met mooie prijzen. Bestelling wordt snel geleverd. Contact met de klantenservice verloopt heel soepel en snel.

Super service

Snelle levering alles top

Uitstekend...

Helemaal Toppp !!!

Doet wat moet

Prima communicatie, snelle levering!

Prima communicatie, snelle levering!

Zeer snelle levering!

Prima service met een snelle levering!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire