Super service

Snelle levering alles top

Uitstekend...

Helemaal Toppp !!!

Doet wat moet

Prima communicatie, snelle levering!

Prima communicatie, snelle levering!

Zeer snelle levering!

Prima service met een snelle levering!

zeer goed ik blijf bij voetbaldirect bestellen

het bevalt mij bij voetbalDirect goed van mij krijgen jullie een dikke 10

fijne website en goeie service!

Ik vind de website makkelijk te gebruiken, goed overzichtelijk! Ook kun je kiezen uit veel verschillen merken, dus er zit altijd wel iets tussen. Je krijgt ook na je bestelling meteen een mailtje als bevestiging en wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het bezorging proces.

Snelle goede levering

Snelle goede levering. HOKA Clifton 9 WIDE Women besteld en past perfect. Beschrijving en maatvoering zijn correct beschreven op de site. Zeer tevreden.

Hele goede service, snelle levering.

Een paar nieuwe schoenen besteld en de volgende dag keurig volgens afspraak geleverd. Heb hiervoor al meerdere malen iets besteld en elke keer keurig de volgende dag geleverd. Echt een aanrader.

Niet de juiste maat schoenen maar wel netjes gereageerd

Nieuwe schoenen waren een cm groter dan mijn oude schoenen, zelfde model, zelfde maat. Kan men weinig aan doen. Teruggestuurd en verontschuldigingen ontvangen.

verkeerde levering

schoenen in verkeerde maat geleverd en verkeerd merk

Vlotte levering

Fijne veldschoenen van Mizuno gekocht in de sale! Waren er binnen 2 dagen

gematigd positief

Positieve respons op mijn vraag naar hardloop schoenen De belofte van zaterdag de schoenen in huis is niet uitgekomen pas op maandag rond 14u kreeg ik bericht dat het pakje in Postkantoor Lint was aangekomen!

Snel geleverd, ruime keuze, goede uitleg.

Snelle levering!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd.

top

prima en snelle service

goede service

prima service en snelle levering zeker aanbevelen!

Zeer snelle levering

Zeer efficiënt

Groot aanbod, voordelig en snelle service

Al jarenlang koop ik de meeste hockeyspullen bij HockeyDirect. Ze zijn voordeliger qua prijs, hebben een ruime keuze en mooie artikelen. En ideaal is dat de verzendingen heel snel zijn. Het kan niet beter!

Gewoon goed ik moest wel wat terug sturen maar dat is eigen schuld Te klein

Prima ervaring met Hockeydirect, snelle levering!

Wederom een prettige ervaring met Hockeydirect. Scherpe prijs, overzichtelijke site. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en er wordt altijd geleverd op de aangegeven data. En dat is vaak binnen een dag. Prima partij om te kopen.

Overzichtelijk site en snelle levering!

Overzichtelijk en duidelijk. Snelle service, ook bij retourneren.

Snel en correct

Snel en correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snelle service voor onze hockey boys!

Tot nu 100 % tevreden over de snelle service en goede kwaliteit van de producten. Ideaal met 2 hockeyende boys!

Goede ervaringen

Niks aan te merken

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire