Geweldig & gespecialiseerd!

Ik wordt altijd snel en goed telefonisch geholpen, voornamelijk door Maarten onze tennis specialist!

Pakketje nog altijd niet

Al 3 keer gebeld nog steeds geen informatie over waar of wanneer het pakketje zal aankomen. Wacht al sinds de 25 mei op mijn spullen. Weinig communicatie, weet nog steeds niet wannneer ik het kan verwachten

Na 9 dagen nog niet ontvangen

Na 9 dagen nog niet ontvangen

Altijd een snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Ik bestel al jaren lang diverse tennisonderdelen bij TD en de materialen worden altijd snel en correct geleverd. Ook de verschillende kortingsacties maakt het interessant om altijd weer bij TD te bestellen en bovendien zijn de prijzen bij TD in de basis altijd aantrekkelijk.

Padelschoenen (heren).

Ik heb de Asics Gel-Challenger 13 Padelschoenen (heren) gekocht. De levering van de schoenen ging goed en snel, en nog belangrijker , de schoenen zitten heerlijk en ben dus zeer tevreden over de aankoop van!!

Zeer tevreden!

Blij met mijn nieuwe hardloopschoenen en top service!

Vandaag voor 22.00 uur besteld is morgen in huis

Voor mij was voor 22.00 uur besteld morgen in huis de rede van bestellen, het stond op voorraad dus ik verwachtte het ook de volgende dag.. Helaas ontving ik de volgende dag niks en kwam het product 4 dagen later pas..

Klant-prettig

Op de overzichtelijke site was het mogelijk om de gewenste artikelen snel te vinden. Vervolgens hebben we de artikelen snel ontvangen. Toen bleek dat een artikel tegenviel en (makkelijk) geretourneerd werd, werd deze retour ook snel afgehandeld. Erg prettig allemaal!!

Vlotte en correcte service!

Bestelling geplaatst en super snel mijn bestelling ontvangen, top service!

Betrouwbaar

Snelle levering, veel keus en goed geprijsd.

Makkelijk bestellen

Keurig en netjes verpakt en goede kwaliteit

Snelle levering , product voldoet perfect aan de verwachtingen

Zie boven

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ondermaats

Bestelling blijft zeer lang weg, ben al meer dan 10 dagen aan het wachten met als info dat de bestelling nog niet is aangemeld bij Post nl. Klantendienst is onbereikbaar. Geen reactie via e-mail en via telefoon krijg je niemand te pakken. Wel krijg je een mail om een beoordeling te plaatsen en dan krijg je dus deze beoordeling…

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle levering.

Prima. Gehad waar ik om vroeg en snel.

Mooie producten van goede kwaliteit en regelmatig goede aanbiedingen. De levering is vlot en soepel, want vaak past het gewoon door de brievenbus.

Snelle service en goede aanbiedingen

Heldere website met veel zoekopties. Lang niet alleen voor hockey geschikt! Retourneren ook makkelijk, wel jammer dateer kosten aan verbonden zijn, mastboom nix gaat de zon natuurlijk op…

Teleurgesteld deze keer!

In eerste instantie niet de schuld van Hockeydirect(pakketje zoek bij post nl). Maar daarna zeer matige communicatie. 1 mail terug gehad maar probleem bleef aanslepen. Na nog een aantal mails totaal geen antwoord meer gekregen. Nochtans geen slechte klant bij Hockeydirect dacht ik… Toch 2x nadenken vooraleer ik er nog bestel.

Alles ging snel en correct

Makkelijk zoeken naar het juiste artikel

Mijn zoon heeft nieuwe handbalschoenen. Ditmaal hoge en hij wil ze het liefst niet meer uit doen, zo lekker zitten ze! Veel keuze in de shop.

Mooie schoenen, snel bezorgd

Snel thuis!

Alles correct verlopen

Was gemakkelijk om te bestellen op de site, alleen misschien nog ergens een mailtje tussen vertrek en levering verwacht, want plots kreeg ik een mail dat de koerier al onderweg was. Maar wist niet dat mijn bestelling al vertrokken was, ofwel heb ik die mail gemist.

Nike infinity 3 men besteld snel en op tijd geleverd zoals verwacht.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire