"’s Avonds besteld, de volgende dag al in huis – super! Ik ga zeker nog iets bestellen, aanrader! Aanrader!

top

snelle levering goed verpakt, middags besteld en volgende dag al in huis

Snel

Snelle levering. Mooi prijsje en prachtig schoen.

Goede prijs, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Retour van Pegasus 41 vanwege kniepijn mag niet

Helaas krijg ik kniepijn van de Nike Pegasus 41 loopschoenen. Daarom heb ik ze teruggestuurd aan RunningDirect, maar de klantenservice van het bedrijf stelt : "Echter staat in onze retourvoorwaarden dat je de schoenen niet in gebruik mag nemen." Als ik de schoenen niet mag gebruiken, hoe moet ik er dan achter komen dat ik er kniepijn van krijg? In een advertentie van RunningDirect staat "in alle gevallen scoor je bij RunningDirect de juiste hardloopgear." Dat is dus niet waar. Ik koop nooit meer iets bij RunningDirect.

Snelle levering en de kleding goed verpakt.

Snelle levering volgens afspraak

Snelle keurige levering

scepsis

Sommige dingen zijn ze niet wat ze lijken zo ook deze winkel Bestelling ging heel soepel alleen de retour was niet als gewenst. Je krijgt geen label wel een QR-code die bij een bemand aflevering punt van DHL moet gebruiken , geen automaten kluis inleveren , die punt is dus ook niet bemand zelf moet je code scannen en krijg aantal letters die op het pakket moet schrijven . Daarna je email opgeven op de scherm die de hele tijd kuren vertonen en als het goed gaat Krijg je op email adres bevestig dat pakket is afgeleverd , als het fout gaat zo als bij mij ,geen email gekregen , kan je niks bewijzen En ben je honderden euro’s kwijt . Ik koop hier niks meer.

Prima racket!

Prima tennisracket, concurrerende prijs, zeer snel geleverd !

Prima zoals altijd

Veel keuze, scherpe aanbiedingen en snelle levering.

Groot assortiment, scherp geprijsd en snelle levering. Gister besteld, is vandaag op het veld! Helemaal top!

Prettige soepele tennisschoenen

Snel en netjes bezorgd De maat is klein Normaal heb ik 37 nu 38.5 besteld Passen perfect

Pakket wel bezorgd maar niet aangekomen

Pakket kleding besteld t.w.v. € 700,- welke afgelopen zaterdag bezorgd zou zijn, volgens alle e-mails bezorgd maar niemand weet waar het is. ligt niet in een van de containers of hokjes en ook niet bij de buren. ook geen briefje in de bus waar het zou moeten liggen. vervolgens DHL en Voetbaldirect.nl proberen te contacten wat ook bijna onmogelijk is, die sturen je van het kastje naar de muur. wij zijn dan ook zeer en zeer ontevreden over de afhandeling en het oplossen van het probleem.

Ervaring is prima snelle service

Gemakkelijk te vinden wat ik zocht en snelle levering.

Perfect!

Goede omschrijving van de schoenen: ze passen perfect! Snelle levering, dus niets te klagen.

Snel correct en ruime keuze . Kon alles meteen bij de volgende training uitproberen..............top !!

Het bestellen en ontvangen snel alleen retourneren en geld weet ik nog niet

Het bestellen was eenvoudig en snel, tussen bestellen en ontvangst zitten hooguit 2 dagen. Echt top. Alleen waren de eerste shirtjes te klein, dus retour gezonden en direct een grotere maat besteld en wederom snel ontvangen. Alleen nog niets gehoord of gezien van de retour zending. Dit zou mijn oordeel nog drastisch kunnen veranderen van 4 naar een ster

Netjes

Het voetbaltenue en trainingspak werden snel en netjes geleverd.

Snelle service en genoeg keus in de webshop

Snelle service, genoeg keus in de webshop

Waar gemaakt!

Inderdaad afspraak nagekomen, vandaag bestelt en de volgende dag in huis! Schoenen zitten perferct!

Top geregeld

Fijne tennis schoenen kswiss the best

Overzichtelijke website, duidelijke productbeschrijvingen!

De website van tennisdirect is duidelijk en overzichtelijk. Als je naar bepaalde specificaties opzoek bent kun je dit makkelijk teruglezen bij alle producten. Waardoor de keuze makkelijker wordt wanneer producten op elkaar lijken. Ook wanneer je een beginner bent wordt je goed begeleid met de juiste rackets, schoenen en andere accessoires. Kortom een aanrader in vergelijking met soortgelijke websites, die niet altijd duidelijke informatie verstrekken! :)

Positieve ervaringen

Meerdere malen dingen besteld. Communicatie altijd duidelijk en snel. Verzending altijd snel. Erg tevreden en de site waar ik als eerste kijk voor hockeyspullen.

fantastisch

Goede levering. Alles zat in het pakket die ik had besteld.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire