Snelle service, prima prijzen

Mijn bestelling werd snel geleverd en was naar wens.

Mooi product en een snelle levering.

Ik vond het prettig.

Voorbééldig !

Supersnelle orderbevestiging én verzending , prima verpakking , product exact zoals besteld , maar vooral : supersnelle service ! Top !

topsite

alles vlot en correct ,kortom topsite

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Incredibly fast delivery (next day)

I ordered a pair of running shoes. I am a first time buyer. The ordering was very efficient and the delivery was extraordinary. I do not believe I do not believe I have ordered anything and received it so fast.

Echt snel pakken opvangen

Super fijn

Duidelijke omschrijving van de producten, snelle levering van het product en het is duidelijk hoe je iets terug moet sturen

Over het algemmen goed.

Het was makkelijk bestellen .Maar de maat was te klein. Dus heb ik ze terug gestuurd en een maat groter besteld. een nadeel is wel dat het terug te betalen bedrag lang weg blijft terwijl ik al bericht heb gehad van after pay dat ik moet betalen. dus aub graag het geld terug zodat ik mijn schuld kan voldoen bij after Pay.

Super leveringstijd!!!

Tip Top on orde

Super tof bedrijf! Zeer goede service tegen scherpe prijzen.

Enorm aanbod sportgerief en loopschoenen. Zeer uitgebreide informatie op de website. Goeie website, voldoende filter mogelijkheden. Mooie promoties. Top levering, zeer snel en correct. Goede klantenservice.

Zeer snel geleverd

Heb de Asics gel-nimbus 25 gekocht en ben er zeer tevreden over. Degelijke loopschoenen

Snel geleverd en precies de producten die ik bestelde

Alles perfect

Vlugge en perfecte levering. Fijn om er te shoppen.

Snel

Snel geleverd op ophaalpunt. Soepel af te halen.

Snel en correct

Zeer positieve ervaring. Duidelijke website en snelle levering

Lekkere schoenen om te springen

Topppp

Snel en betrouwbaar

In de avond sportschoenen gekocht en de volgende dag al in huis! Handig dat je achteraf kunt betalen en gratis retour mag sturen.

Goede prijs!!!

Altijd kwaliteit en snelle service

Overzichtelijke webshop. Scherpe prijzen. Super levering en dienst na verkoop

Ruime keuze, goede prijs, snelle bezorging!

Slecht.

Ik heb na 15 dagen nog steeds niet mijn bestelling mogen ontvangen!

Slecht

25 maart loopschoenen besteld en geleverd niet bij mij thuis maar 31km verder (mede dankzij Post NL ook) Meerdere mails gestuurd om mijn schoenen bij mij thuis te leveren. Op 8 april zijn ze teruggestuurd naar jullie maar ondertussen zijn we 17 april en nog steeds niets toegekomen bij mij. Oplossing? Mvg Michels Nathan

Vlotte levering en communicatie.

Top prijs en snelle levering

Slecht

Kreeg 2 schoen die allebei rechts waren en verkeerde maat

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire