Goede website, duidelijk bestelproces en goede levering

Via de website hardloopschoenen gekocht. Meteen bevestiging en indicatie levertijd gekregen. Aansluitend een verzendbericht gekregen met een track&trace code, zodat ik de zending kon volgen. Prima verlopen allemaal.

Helaas, valse leveringsbelofte

'Op werkdagen voor 22.00 besteld, de volgende dag in huis'. Kennelijk gaat dit niet op als je vrijdagavond besteld, terwijl ik zou denken dat vrijdag ook gewoon een werkdag is.... Verder prima webwinkel met aantrekkelijke prijzen.

Top snel geleverd

Goed geïnformeerd,op tijd geleverd

Alles naar wens verlopen,ook retour documentatie was aanwezig,toppie.

Precies goed

Snelle levering, prima kwaliteit

Uitstekend geleverd, jammer alleen dat het niet de volgende dag is geleverd, terwijl ik het wel op tijd had besteld ....

Groot aanbod, alles kunnen bestellen waarnaar ik op zoek was en vandaag besteld, morgen in huis. Super fijn

Super snel geleverd

Product voldoet aan de verwachtingen. Super blij met de kousen.

Het was de volgende dag in huis zoals op de website!

Het bestellen was erg makkelijk en net als op de site stond was het de volgende dag winnen! Niet kapot netjes verpakt al bij al top levering!

Goed aanbod, af en toe wat hoog geprijsd

Goede ervaring, nog nooit problemen mee gehad

Geweldige service en super snel!

Mijn schoenen waren kwijt gemaakt door DHL, klantenservice was heel goed bereikbaar, snel in response en super behulpzaam! Mocht nieuw paar hardloopschoenen bestellen en die waren er ook in no-time! Nu heerlijke hardloopschoenen en eerste rondje al gemaakt. Kan deze site dan ook heel erg aanbevelen!

Slecht

Sokken zijn netjes aangekomen Goede kwaliteit Enkel de drinkbeker ontbreekt Wat ik zeer jammer vindt

Juiste product op tijd geleverd.

Mijn bestelling werd op het afgesproken tijdstip geleverd. En voldeed aan mijn verwachtingen.

Super goed

Was opzoek naar nieuwe hockeyschoenen en had ze hier makkelijk gevonden. Bestellen ging makkelijk en de bestelling was de volgende dag in huis. Product was goed in orde en de service was goed!

Fijne afhandeling van schade!

Helaas na een keer spelen al barsten gekregen in mijn nieuwe padelracket. Zonder het glas oid geraakt te hebben was dit natuurlijk een flinke domper. Gelukkig door de goede service van padeldirect is dit netjes afgehandeld. Daarnaast was de levering zoals vermeld op de website. Bedankt!

Super snelle levering

Jammer bij een bestelling van bijna 200€ dat er geen hoes om het racket zit

Ik.hen een hocky schonen gekocht

Mooie op tijd gekomen allen ik vindt jammer met verzenden kosten er bij.

Retour nog na 1.5 week nog niet verwerkt

Retour is nog steeds niet verwerkt.

Snelle levering, goede prijs

Overzichtelijke site, producten aan scherpe prijzen en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige hardloopschoenen voor een superprijs en snel geleverd.

Ga zo door, de website van Running Direct staat al bij de favorieten.

Blij met mijn mooie schoenen

Snel en goed verstuurd overzichtelijke site.

Correcte en snelle levering.

Correcte prijs, levering op tijd zoals voorzien. Kan deze allemaal maar aanbevelen.

In een woord, prima.

Goede ervaring. Duidelijke website, snelle verzending. Top!

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel

Gewoon goed

Snel geleverd, goed ingepakt en goede producten tegen een goede prijs. Op de website staat goede en duidelijke info. (Nog) geen gebruik gemaakt van de klantenservice, al denk ik dat die hier ook gewoon goed is.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire