Inloggen is een crime op de site

Elke keer als ik wil inloggen krijg ik te zien dat de gebruikersnaam of wachtwoord niet klopt en kan ik niet opnieuw proberen in te loggen. Dan moet ik weer enkele minuten wachten. Ook krijg ik geen mail wanneer ik mijn wachtwoord wil opvragen. Vorige bestelling dus maar een nieuw account aangemaakt om uiteindelijk wel te kunnen bestellen. Maar ook daar kan ik nu weer niet inloggen. Zelfde probleem. Nu wil ik wat terug zenden maar ik kom niet in mijn account…. Producten en levering zijn prima.

Eenvoudig en rap thuis

Gewoon top

snelheid verzenden

mijn bestelling is heel snel aangekomen, ik raad deze site aan!

Hardloopschoenen met een scherpe prijs en snelle levering.

Op Internet gezocht naar mijn favoriete hardloopschoen de New Balance M880 v12. Bij RunningDirect.nl VIJFTIG euro goedkoper dan elders. Na bestelling de volgende morgen om 12:00 uur al geleverd! Het product voldoet prima aan de verwachtingen. Blij mee.

Uitstekend.

Mooie producten van goede kwaliteit voor een fijne prijs! Snelle levering!

Quick, efficient, and good price !

Snelle levering goede schoenen voor een goede prijs

Snel, makkelijk bestellen, gratis retour en de keuze hebben om niet vooraf te hoeven betalen, echt heel goed!

Heel snelle levering

Bestellen en de volgende dag al geleverd

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Super fijne webshop meerdere keren besteld altijd naar genoegen . Eerlijke prijs mooie producten snelle levering overzichtelijke webshop . Geen min punten te benoemen voor mij .

Spullen goed- leverbelofte niet nagekomen

We hebben donderdag om 20.30 besteld, zaterdag om 16.00 konden we t ophalen bij een DHL punt. Dit vind ik heel erg vervelend. Het maakte me boos. Zet dan de belofte uit!! De belofte is voor 22.00 besteld de volgende dag in huis. Het ligt ook niet alleen aan DHL want dd order was ook pas op vrijdag verwerkt.

Great!

Good quality of products, fast sending!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering

Helemaal goed

Mijn favoriete hardloopschoenen voor een scherpe prijs én snel thuis geleverd!

Geen demping in de schoen

Snel geleverd. Maar ik ben bang dat deze schoenen te lang op de plank hebben gelegen. Ik loopt als jaren in deze schoenen en de demping is, zeker in de eerste paar honderd kilometer, juist heel zacht en bij deze dreunt elke landing erg door. Maar dat is van te buitenkant niet te zien, dat kan ik running direct ook niet helemaal aanrekenen.

Snelle verzending, mooi product

Aangezien het een buitenlands bedrijf is had ik wat twijfels,maar gezien de recensies toch besteld. Hier heb ik zeker geen spijt van.

Goede service en opvolging

De padelschoenen die ik bestelde waren te klein/ te smal. Teruggestuurd en opgevolgd

Snelle levering, retourservice verloopt vlot

Prachtig

Rap geleverd,en goeie kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Schitterende prijs voor een hoogwaardig product met een supersnelle service.

Perfect in orde

Enkel maar positieve ervaring

Alles top, keuze, levering, snel!

Alles top!

Soper!

De pakket komt snel binnen.

Compleet assortiment en snelle levering

Volleybalshop heeft een compleet assortiment met mooie schoenen en ze leveren snel.

Snelle bezorging.jammer dat PostNL het niet bezorgd

Zoals ik het zeg Snelle bezorging

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire