Uitstekend- stevige comfortabele schoenen

Ik speel zo’n 3-4 per week en dan zijn comfortabele, stevige schoenen belangrijk. Ik heb heel wat verschillende merken gehad maar het is duidelijk merkbaar dat dit een echte Padel merk is. Absoluut een aanrader!

Komen hun afspraken na

Mooie duidelijke site en prima service

lijken nep

ik heb loopschoenen van saucony besteld en het is net of het een nepmerk is. Ze zijn veel lichter in gewicht en lijken meer van harder plastic. Heb er nu één keer mee gelopen en ze klinken hard bij neerzetten voet. Ben benieuwd.

Correcte prijs - snelle levering

Gewoon dik in orde - correcte prijs en stipte levering

Schoenen binnen een dag geleverd. Prima service.

Snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd& top prijs/kwaliteit

Laat U zien of U bent gezien

Juiste pakket afgeleverd, snel en goede prijs

Overzichtelijk en snelle service

Een mooie overzichtelijke online shop met een snelle service..

Snelle en juiste levering van bestelde artikel

Ik overweeg zeker een volgende bestelling bij de Volleybal webshop te plaatsen

Erg snel de voetbalschoenen van mijn zoon in huis.

snelle service

mijn schoenen zijn supersnel geleverd en voldoen precies aan de verwachtingen

Snelle levering, eerlijke prijs voor topmerken!

Betrouwbare website. Duidelijke omschrijving van de producten. Snelle levering.

Probleemloos

Alles goed verlopen. Zeer tevreden.

Goede schoenen, snelle service en handige sitw

Mijn nieuwe schoenen zitten zoals omschreven en bevallen goed. De levering was snel, zoals ook aangegeven op de site.

Altijd correcte opvolging en informatieverstrekking van de bestelling.

Duidelijke en overzichtelijke site voor de benodigde spullen. Aantrekkelijke aanbiedingen met duidelijke beschikbaarheid per maat. Altijd spoedige en correcte levering.

Snelle levering en aangename prijs

Snelle levering en aangename prijs

Snel en goed geregeld

Prima afhandeling en snel

Slechte levering, goed product

Product was helemaal in orde maar levering via PostNL was zeer ondermaats. Mijn ervaring: Ik kreeg rond 12u een mail dat mijn pakket was afgeleverd bij mijn thuisadres. Maar toen ik 's avonds laat thuis kwam geen pakket of briefje in de bus (waar ze mijn pakket was afgeleverd. Volgende dag bel ik naar de klantenservice om dit te melden. Ik krijg als antwoord dat ze voor ecologische redenen soms geen briefje in de bus steken en dat ik maar eens bij mijn buren (midden van een dorpskern met veel appartementen) moet gaan horen. Als zij het niet hebben moet ik volgende werkdag terugbellen en kunnen ze een onderzoek starten. Wat was er blijkbaar gebeurt? Pakket is op mijn drempel gezet midden in een dorpskern en drukke steenweg. (niet afgeleverd aan een persoon of buur) Ik heb veel geluk dat mijn buurman het mee binnen heeft genomen en volgende dag het heeft komen afleveren.

handige website om schoenen te kiezen

het aanbod aan loopschoenen kan eenvoudig gefilterd worden op schoenmaat en andere kenmerken. Vlotte service.

Snel geleverd voor een goede prijs

Het artikel was scherp geprijsd en snel geleverd. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van het logistieke proces. Tot een volgende keer!

Great selection & fast delivery

I have chosen RunningDirect because of the great selection, availability of the chosen product and what I've experienced afterwards, very fast delivery.

Snel

Tot voor kort geen idee dat dit website bestond. Website is duidelijk en overzichtelijk vormgegeven, betaling was simpel en levering was snel. Binnen 1 dag.

Product past perfect en een mooie kleur.

Snelle verzending en een mooie aanbieding.

top livraison rapide - nickel

livré en 48h et livraison toujours impeccable idem pour le suivi du colis

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire