Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit

4 dagen te laat geleverd

waardoor ik niet thuis was en mijn petekindje haar cadeau gemist heeft

Supersnel in huis, artikel ook prima

Gemakkelijk gevonden, gemakkelijk besteld en snel in huis. Kan niet beter!

Klantvriendelijk

Telefonisch contact gehad. Zeer tevreden uitleg . Schoen wel geretourneerd. Wacht op terug boeking . Dan kan ik weer bestelling plaatsen. Met schokdemping

Snelle service en correcte prijs.

Scherpe prijs, geen retourkosten en snelle levering.

De hele hockey uitrusting van mijn zoon en mijzelf bestel ik bij hockeydirect. Bij het eerder vergelijken van prijzen op verschillende websites kwam hockeydirect er steeds als voordelig uit. Het ruime assortiment, regelmatige acties, vriendelijke en deskundige klantenservice en het feit dat ze geen retourkosten berekenen is voor mij een reden om terug te komen als klant.

Uitstekende service

Heel goed en vlug geholpen

Perfecte service

Overzichtelijk en super snelle levering

Snel duidelijk correct

Slechter dan slecht

Verkeerd artikel geleverd, pakket niet bezorgd, onterechte aanmaning, terugstorten van geld (i.v.m retournering) twee keer nagelaten, tot slot alsnog de kosten van de onterechte aanmaning ingehouden op de teruggestorte kosten m.b.t. de retournering. Ik ben laaiend! Wat een **********!! En dit overigens allemaal voor 1 t-shirt.

Niet goed

Heb altijd maat 39.5. De ene paar is kleiner dan de andere hoe kan dat?

Keurig op tijd en voldoet aan de verwachtingen

Keurig op tijd en voldoet aan de verwachtingen

Schoenen zitten top!

Sportschoenen zitten top. Goede vering en zien er mooi uit. Enigste minpuntje zijn de veters, die zijn wat aan de korte kant.

Prima broek

Mooie broek voor de hockey! Schik mee!

Snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering en netjes verpakt. Tevreden.

Perfecte service

Perfecte service van deze webshop, die beloftes nakomt! Een aanrader!

te klein en retourneren te duur

Hoewel ik normaal schoenmaat 43 heb, bestelde ik voor alle zekerheid 43,5; maar dat bleek nog te klein; Toen ik "gratis" wou retourneren vroegen ze me daar op het postkantoor meer dan 18 euro voor!

Mon fils adore

Super elle vont super bien à mon fils

snel en correct

Van bestellen en afrekenen tot levering, alles correct en snel!

top

top geleverd geen klachten team is erg tevreden

Goed spullen voor een goede prijs

Goed spullen voor een goede prijs

Goed product, minder tevreden over bezorging

Jammer dat er niet gekozen kan worden voor andere bezorging dan DHL. Hier vaak niet tevreden over de bezorging. Vaak pakket gewoon in de tuin. Erg vervelend met duurdere pakketten!

Duidelijke website . Makkelijk om te kiezen. Alle soorten kwaliteitsproducten te krijgen

Makkelijke bestelprocedure. Goede duidelijke afhandeling.

Snelle levering en goed verpakt. Spullen zien er mooi uit. Echter vond ik de foto op de website niet heel duidelijk. In mijn hardloopbroek bleken zwart doorschijnende stukken te zitten. Daar zat ik niet op te wachten. En op de foto niet duidelijk te zien. Ook in de tekst stond dat niet beschreven. Dat had weer een retourzending gescheeld. Dus als til, een duidelijkere omschrijving en foto’s. Verder dik tevreden.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire