Slechte kwaliteit !!!

1x gewassen en alle stickers van nike zijn er af gekomen vind dit heel slechte kwaliteit voor zoveel geld . Laatste keer dat ik van nike iets gekocht heb!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Heerlijke schoen met goede demping. Snel geleverd.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede en snelle service

Goed en simpel bestelproces en opvolgende levering. Goed en up-to-date aanbod. Aantal acties kan wel wat minder.

Snelle levering.

Precies wat je kan en mag verwachten van deze winkel

Ik heb nu 2 handballen en 1 paar schoenen gekocht bij Handbalshop.nl Precies wat je wilt.

Top service!!

Snelle levering en geen probleem bij retourneren!

Perfecte volgens afspraak. Op tijd geleverd

Correct. Volgens afspraak op tijd geleverd

Voldoende keuze, redelijke prijs en snel geleverd

Er is voldoende keus in sportschoenen mijn maat. Andere maten wat minder. Een dag eerder geleverd dan aangekondigd.

Goede loopschoenen aan correcte prijs en uitstekende service

Onmiddellijk juiste model gevonden. Website gaf ook duidelijk maten en prijzen aan. Dag na bestelling zijn schoenen geleverd

Snel

Prima site, snelle verzending en perfecte klantenservice.

Prima site en snelle levering

Graag wel even mijn retourneringen checken ivm paar voetbalschoenen in een te kleine maat bestelt

Duidelijke site, snelle levering. Kan er goed mee uit de voeten. Fijn van thuis te regelen, top.

Netjes geleverd en een mooi artikel

Zoals verwacht een snelle levering met het juiste product

Maat sportschoenen was toch niet voorradig

Op webshop gezocht naar mijn maat sportschoenen en besteld. Bleken toch niet voorradig. In andere kleur wel, maar werd mij niet aangeboden. Zelf weer deze besteld en gelukkig gekregen. Geld wel netjes terug gekregen,

Alles was perfect in orde

Snelle levering, producten in orde. Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Overzichtelijke site, mooie aanbieding, sneller levering

Doen wat je als klant wenst

Ik heb helaas al een paar schoenen moeten terugsturen omdat deze niet pasten. Ze hebben dit zonder gedoe afgehandeld en alles is netjes teruggestort. De andere schoenen zitten perfect.

Snelle levering van mijn bestelling en die schoenen...wow...super fijne pasvorm...duimpje

Ideale site met hockey dochters hier thuis!

Veel keuze, van alles om lekker te kunnen hockeyen. Het wordt snel geleverd. Top service!

Mooie handbalschoenen maar valt zeer klein uit.

De Hummel handbalschoenen vallen erg klein uit. Dit staat nergens vermeld helaas. Dus de schoenen retour moeten sturen. Hopelijk krijg ik dan ook de verzendkosten terugbetaald want die zijn wel €5,95; erg hoog en dat terwijl de schoenen in de sale waren en maar €15 kostten.

Zeer tevreden met eerste aankoop

Product voldoet aan mijn verwachtingen

Goed en snel

Weinig maten voorradig

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire