Super netjes en goed geholpen

Tennis jack was te klein en goede service gehad bij de volgende aankoop netjes geld terug bij retour

Gewoon top!

Overzichtelijke website, goede productinformatie, bestelde Sjeng Sports Broek werd snel en keurig verpakt geleverd en zit als gegoten.

op tijd geleverd

Slecht

I ordered 3 pairs of football shoes, received just 2 and I've been waiting for three weeks for a solution so I can claim my money back.

Snel, netjes en goed

Snel, netjes en goed

Producten werden snel en netjes verpakt geleverd. Helaas moeten retourneren omdat de artikelen mij niet pastten. Altijd.goede ervaringen met Hockeydirect.

Snelle levering, goede prijs en prima spullen!

Super service en goede prijs

Als wij thuis iets voor hockey nodig hebben, bestellen we altijd via hockeydirect. Goede prijs en super service (zowel online als in de winkel in DB)

Niet tevreden over service bij retour

Ik ben tevreden over de levering en de snelheid van levering. Echter bij retourneren van product was de klantenservice slecht bereikbaar. En vanwege drukte moet ik lang wachten op mijn geld van de retour. Ruilen kan niet meer. Dus moet ik de andere maat schoen ook al betalen. Kortom Tennisdirect beschikt erg lang over mijn geld en dat vind ik bijzonder vervelend!

Makkelijk besteld en keurig geleverd

Doet wat het beloofd

Kleding wordt volgens bestellingen geleverd en ook retouren snel verwerkt en terug betaald

Schoenen besteld, zeer goede kwaliteit. Niet lang moeten wachten op mijn levering.

Nog niets ontvangen

Op 9 nov. hebben wij inderdaad iets besteld, maar tot op heden hebben wij buiten de bevestiging en deze mail niets meer vernomen.

Goede klantenservice en problemen snel afgehandeld.

Slechte service

We hebben voetbalschoenen gekocht die na 2 x dragen een gaat heeft in de schoen. U moeten we ze ter beoordeling opsturen. Maar dan hebben we geen voetbalschoenen meer voor het trainen en wedstrijd. Willen gewoon een foto kunnen sturen en gratis nieuwe. Anders kan mijn zoon niet voetballen en trainen. Belachelijk schoenen van bijna 100,-

Super kwaliteit en snelle levering

Product gekocht Product gekregen zoals werd vermeld . Zeer tevreden

Overzichtelijk

Overzichtelijke site en snelle levering! Prima product! zeker de moeite waard om daar te bestellen!

Good and fast delivery.

Good and fast delivery.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede aanbiedingen,veel clubkleding

Fijne website , duidelijke info. Paar keer goed gescoord voor goede prijs

Vaker besteld gewoon top!

Als ik hier bestel ben ik zeker van de kwaliteit en service. Gewoon top

Prima snelle levering

Snelle levering, ook klachten worden snel.en adequaat opgelost. Dikke prima!

TOP

Voor ons kleindochter besteld , maar de service is TOPPIE.

Helemaal goed!

Hele goede ervaring! Schoenen snel ontvangen!

Snelle levering en mooie producten

Grote collectie hockeyspullen, altijd snel geleverd. Als je vragen hebt over een maat oid word je telefonisch ook goed geholpen.

Zeer mooie schoenen en sokken bestelt

Zoontje is er reuze blij mee! En ze zitten reuze goed, waardoor voetballen nog leuker wordt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire