Mooi

Welke club mooi is koop ik of land

Snelle levering!

Ondanks de verhuisperikelen en daardoor mindere bereikbaarheid, toch heel snel onze bestelling voor ons jarige kleinkind thuis ontvangen. Bedankt Hockey Direct! En succes met jullie nieuwe onderkomen.

Poor service

I have ordered my item and not received it. I have also e mailed and had no response from your company.

wacht nog steeds op terugbetaling van mijn retouren

wacht nog steeds op mijn terugbetaling van reouren al ruim 10 dagen geleden verzonden

Eerder geleverd dan verwacht

Zo als het hoort

Snelle levering, alleen de retour-afhandeling duurde wat lang. Wel goed geregeld uiteindelijk.

Snelle levering, goeie kwaliteit.

Alles klopt. De kwaliteit is goed van de voetbalkleding. De maten kloppen. Als je iets retourneert dan wordt je geld snel teruggestort. Binnen een paar dagen in huis.

Verkeerde product geleverd

Ik had handschoenen besteld als cadeau en kreeg een knieband toegestuurd. Vervolgens geen enkele reactie meer. Zou nooit meer bij jullie bestellen…

Hele snelle levering

Online een broek besteld, nog voor de volgende training ontvangen. Gaaf, hockeyen in mijn nieuwe broek!

Veel keuze

Ik heb de broek teruggestuurd daar het te groot was en het model ook niet zo mooi. Heb hierover nog niets ontvangen????

Al jaren mijn favorite hockey webshop!

Bestel al vele jaren bij hockeydirect alle hockey spullen voor mijn dochters! betrouwbaar, goede prijzen en gratis verzend/retour

Gewoon goed

Geen klachten

Ik had een vraag en deze werd beantwoord, postief beantwoord en een enorme hulp Zeker aanraader en ik koop hier zeker nog

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en fijne spullen

Snelle levering, goede producten, tevreden

bestlling naar wens

snelle levering, product naar wens.

Top kwaliteit snel levering

Correcte prijs. Snel geleverd. Top.

Correcte prijs. Snel geleverd. Top.

Supersnelle levering, blije hockeydochter!!

Ruime keus. Product eenvoudig te vinden en goede productinformatie, -specificatie.

Goed snelle levering. Helaas viel de schoen te klein uit (te smal)

Ben zeker tevreden over jullie. Allen wel vreemd dat er niet kan telefonisch geantwoord worden en via mail ook niet. Blijkbaar zo druk.

Goede prijzen en prima levering

Goede prijzen en een overzichtelijke website. Levering iets langer maar dat maakt mij niet veel uit en was bij de bestelling ook bekend. Volgens afspraak netjes geleverd.

Top stick

Wendbare stick voor de technisch aanvallende speler

Duidelijke site. Snelle levering.

top

goede kwaliteit, scherpe prijs

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire