Geweldige voetbalkleren

Als een geweldige aankoop

Slecht

Voetbaldirect is slecht omdat ik en bestelling heb geplaatst bijna 2 weken geleden en nog steeds niks van gehoor

Perfect!

Ik heb al meerdere keren besteld bij voetbaldirect.nl en ik ben heel erg tevreden. Prijzen zijn goed, leveringen zijn top. Ik heb er niks op aan te merken! Dankjulliewel

De door mij bestelde slippers werden super snel geleverd. Voor zekerheid 2 verschillende maten besteld. Ze zaten keurig verpakt. Helaas waren ze toch beide te klein. Het retourneren ging ook ontzettend makkelijk.

Doen niet wat ze zeggen.

Ze zeggen vandaag besteld de volgende dag geleverd maar duurt 3 dagen.

Vlotte service

Duidelijke website, Nette en vlotte afhandeling: volgende dag in huis

Te klein en nog geen geld terug

2 paar besteld 1 paar gekomen en code gekregen die het niet doet om nieuwe te bestellen Opnieuw schoenen besteld maar nog niet binnen We wachten het af!

Excellent service

Rapidité d’envoi et article ASICS résolution au top

Goede kwaliteit, snel geleverd

Het shirt dat ik heb besteld zit fijn en is van goede kwaliteit. Het shirt was ook snel geleverd

Leuk t-shirt gekocht

Erg snel met pakket en de mails helemaal top

snelle en betrouwbare Hockeypartner

bij hockey direct nieuwe hockeyspullen gekocht voor mijn dochter en voor mezelf. Snelle levering en uitstekende prijs.

Prima snelle levering echter verkeerde artikel en vervolgens een retour procedure die niet geweldig. Na meermaals zelf contact gezocht te hebben is uiteindelijk de retourzending correct verwerkt echter heeft dit lang geduurd en zou zelf contact zoeken niet nodig moeten zijn

Ik heb een retourprocedure opgestart

Ik wacht al 2 weken op een weder reactie van voetbaldirecht op een retourprocess.

Top super snelle levering

Veel keuze op alle gebieden van racket sport

uitstekend

goed assortiment, soepel retourproces

Jammer genoeg liep de bestelling/levering allesbehalve vlot...

Na eerdere positieve bestellingen is het deze keer fout gelopen. De bestelling is niet geleverd. Na verschillende keren toch de infodienst gesproken en als de artikelen niet geleverd zouden worden mocht ik terug contact opnemen. Jammer genoeg geen gehoor gekregen. Finaal in het portaal gezien dat de bestelling is stopgezet. Voetbaldirect zou zelf contact opnemen maar dat is niet gebeurd. Bovendien is het geld nog niet terug ontvangen. Maar... Een slechte ervaring maakt niet alles negatief. De vorige waren positief dus we hebben wel een nieuwe bestelling geplaatst en zijn in afwachting.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

X

X

Snelle levering en goede producten.

Fijn dat we direct een retourlabel bij zit. Vergroot het gemak.

Snelle levering top kwaliteit meedenken met klanten

Nooit aangekomen

Pakket is zogenaamd bezorgd. Geen bezorger gezien. En nog eens horen van de pakketdienst DHL dat volgens de gps de chauffeur is langs geweest. Voor mij nooit meer. 10e en laatste x.

Perfect!

Super snelle levering! En genoeg keuze!

Super snelle service met een top product

Zeer tevreden: Super snelle service en product is ook helemaal top; blij mee

Mooi pak gekregen

Naad van de broekspijp laat helemaal los

Bij het eerste keer trainen, heftig de aad van de broekspijp helemaal losgelaten.

Puike producten, prima service.

Duidelijke webshop waardoor een keuze eenvoudig gemaakt kan worden.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire