Hele mooie trainingspakken en Amelle verzending

Het enige wat goed ging was het belletje met de klantenservice

Ik was opzoek naar een nieuw paar schoenen en een nieuwe stick. De schoenen die ik wilde waren al vrij lang niet aanwezig, dus mailde ik jullie. Op een ochtend kreeg ik reactie dat ze er weer waren en ik heb nog geen 5 minuten daarna mn bestelling (met 50% korting) geplaatst. Na een week kreeg ik een mail terug dat de schoenen er ineens toch niet meer waren (hoe dan) en dat ik een code kreeg zodat ik op mijn volgende bestelling geen verzendkosten hoefde te betalen (?!?) das pech 50% korting weg. Als dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog eens een totaal andere stick binnen dan dat ik had besteld. Zucht.... Niet best…

Makkelijk bestellen, snelle response en snelle levering

Tevredenheid

Goede webshop Snel levering Goed ga zo door

Onjuist product

Mijn product was verkeerd gestuurd terwijl ik het juiste product had toegevoegd. Vond het onprofessioneel

Top Service!

Top Service

snelle levering!!

Heb een cadeau besteld voor mijn neefje en hij had het de volgende dag meteen, super!! Makkelijk ook om een bestelling te plaatsen.

Verkeerd bedrag geretourneerd

Niet alleen is er van een bestelling een verkeerd bedrag geretourneerd, maar van een eerdere bestelling überhaupt nog niets.

Top, heel blij met tennisdirect

Goede service. Snelle levering en groot assortiment.

Makkelijk en snel

Bestellingen zijn makkelijk en snel te plaatsen, als alles op voorraad is ook snelle levering.

Oké

Ik bestel een Babolat racket met bespanning. Waarom zit daar geen beschermingshoes bij?

Goede prijs voor goed product!

Snelle levering, goede schoenen voor een goede prijs. Tevens duidelijke omschrijving op de website.

Duidelijke website en goede prijzen.

De kortingen op heel wat top loop schoenen is echt fijn.

Prima geleverd, afspraken netjes nagekomen

Prima geleverd, afspraken netjes nagekomen

500 euro betaald niks gehad

Ik had een verkeerd racket besteld en dezelfde dag retour gedaan 9 dagen verder en nog niks vernomen. Tevens nieuw racket besteld ( wat op voorraad was) nog niet ontvangen. Er gaat iets mis bij dhl. Mail hierover gestuurd, geen 24h antwoord zoals op de site vermeld maar helaas nog niks. Op de site retouren worden binnen een week verwerkt . Op voorraad 1 dag levering Mail binnen 24h beantwoord Helaas geen van dit allen waar

Snelle levering, fijne website

Snelle levering, fijne website

Zeer goede loopschoenen

Had ik dat maar eerder geweten. Ze zijn geweldig, zijn waterdicht, vangen goed de schokken op tijdens het lopen en vooral zijn ze stevig.

super

good reaction to order good customer service

Goede kwaliteit en snel geleverd

De tas was er in 2 werkdagen, is van goede kwaliteit en er kan veel in. Zit erg fijn! Dus een uitstekende tas voor het hockeyen en ook genoeg ruimte voor je douch spullen/schonen kleding.

Mooie spullen en ik had het zo in huis.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Slechte kwaliteit

Volleybal is van slechte kwaliteit (materiaal) gemaakt. Zeer pijnlijk voor de onderarmen en maakt het ondehands passen onmogelijk. Bericht gestuurd naar de klantenservice om te melden. Geen response.

zeer content !

snel aanbod, reactie en levering !! TOP !

Snelle levering en ook nog voor de beste prijs

Top! Net zoals snel als de sneakers

Perfect! Snelle en goede bestellingen en levering

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire