Snelle service/levering

Na bestelling was de levering van het product erg snel. Daarnaast had ik een mail gestuurd met een vraag en die werd dezelfde of de volgende dag behandeld.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Goedkoper dan op andere websites en de volgende dag al geleverd!

Snelle verzending. Prima kwaliteit.

Profesioneel

Lage prijzen en snelle levering. Aanbeveling.

Tas besteld. Super snel geleverd en precies zoals omschreven.

Alles prima in orde, bestelling, product, prijs, levering en kwaliteit.

Alles prima in orde, bestelling, product, prijs, levering en kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima shop voor hardloop schoenen en kleding

Snelle levering, geen gedoe als de maat toch te klein blijkt. Uitstekend assortiment en prijs stelling

Slecht

Ik ben helemaal niet tevreden!!! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! De bezorger kwam niet opdagen. We waren thuis. Hij heeft het pakket meteen teruggestuurd. Ik wil graag dat mijn bestelling nummer 201201009872 is betaald

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Had een jasje besteld, werd snel en netjes verpakt geleverd. Niks op aan te merken

Easy shopping

Easy to find the running shoes that are best for my feet. Fast delivery.

Top handbal

De handbal is van goede kwaliteit en de prijs is goed.

Voetbaldirect maakt naam waar!

Duidelijke website! Snelle levering! Voldoet aan de verwachting!

altijd correct en snel geleverd

altijd correct en snel geleverd overzichtelijke pagina's ...

Aangekomen binnen de vooropgestelde tijd

In orde...schoenen in orde

Levering en product netjes

Retour klopt niks van

Bij 2 paar gympen in doos,retour ticket uit be Dhl kon dit niet lezen. Terug antwoord nr,alles per contact telefoon running direct. Weer naar post nl punt. Kent dit adres niet meer. Overgestapt van post nl naar dhl. Weer naar dhl punt Inmiddels 30 min voorbij. Toen een mail,Weer via tel contact running direct,en moest deze printen. Was niet thuis,en heb geen printer. Dan maar bij iemand anders doen. Top advies!!!! Uiteindelijk print,en retour.koste mij uur. Snap niets van dit beleid. Post nl altijd netjes,dhl veel klachten ivm pakjes bij deur en weg zijn bezorgers. Graag voor deze dingen oplossing. Dit is niet fijn. Puur mededeling,dit moet niet vaak gebeuren,zou dan naar ander gaan.

2 keer wat besteld, alles top

Alles goed en snel geregeld

Niet betrouwbaar

niet betrouwbaar op levertijden

Prettige site en snelle levering

Alles verliep gesmeerd.

Ja

Rapide et tout-a-fait conforme.. très belle qualité

Je recommande... Envoie rapide, bien emballé, conforme à la commande et bonne qualité

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zit al 10 dagen op de tennistas te wachten

Wel betaald, geen spullen. Gevraagd waar het blijft, geen reactie. Toch alweer 10 dagen geleden. Erg slecht, zou je niet verwachten van een webshop

Matig

Verkeerde maat, moet ik eerst weer nieuwe maat bestellen. Heb ik al 2x geld uitgegeven en nog niks ontvangen. Niet echt klantvriendelijk

Product nog niet ontvangen

Inmiddels een week onderweg maar nog niets ontvangen. DHL is waardeloos

Goed en snel

Bestelling verloopt vlot. Levering altijd snel, belde de volgende werkdag. De prijzen zijn werk hoger dan bij andere tennisshops en dat is jammer.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire