Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snelle levering, prima producten.

Goede levering

Vlotte bestelling en vlotte levering!

Vlotte bestelling en vlotte levering!

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mn bestelling tot op heden nog niet ontvangen ook als is het op voorraad.

Dik tevreden

Schoenen waren ook daadwerkelijk op voorraad en werden ook snel verstuurd.

Snelle service en mooie prijs

Snelle service en mooie prijs

Zeer slecht

Ik had vorige week een bestelling geplaatst van een cadeaubon die 100 euro waard is. Ik heb mijn adres juist ingevuld. Tennisdirect heeft de busnummer doorgeven als huisnummer terwijl dit zeer duidelijk is aangegeven. Hierdoor werd mijn pakje niet geleverd en kon ik het niet optijd afgeven voor de verjaardag. Ze antwoorden niet op mijn mails waardoor ik mijn cadeaubon kwijt ben.

geweldig

geweldige prijzen, bestelling gedaan en volgende dag in huis, kon niet beter

Snelle levering en goede producten!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe volleybalkleding! Snelle levering en mooie kwaliteit.

Geen informatie

Mijn schoenen vallen te klein, wat kan gebeuren maar hoor niks meer over mijn retour zending. Is nu een week geleden ook over de betaling die je terug krijgt blijft het stil

Niks ontvangen…..

Verschrikkelijk

Fast delivery and a fair price

They did what you want a shop to do. Not much more to say, really. Would use again.

Snelle correcte service

Dag erna geleverd , correcte prijs en kwaliteit. Prima zonder uit huis te moeten.

snel verzonden

Maar waar ik niet zo blij mee ben is dat ik een kartonnen pakket binnen krijg groter dan een A4 voor 3 gripjes voor mijn tennisracket wat ook in de brievenbus gedaan kan worden dat pakketje 12x8 cm dat is als briefpost een stuk goedkoper dan 3.95 BEETJE RAAR Mvgr

Ik heb bij deze site kleding besteld van the indian maharadja. de kleding zat fantastisch en de service was super. het was de volgende dag al in huis.

Mooi shirt, goed bedrukt, lange levertijd

In de grote vakantie al een shirt besteld ivm nieuwe sponsor. Kreeg wel een mail dat het later verstuurd werd dan gebruikelijk Uiteindelijk van de week pas binnen Vind dat best lang duren moet ik zeggen

Snel en netjes geleverd!

Op tijd ontvangen wat ik heb besteld. Prima.

Ontvangen wat ik heb besteld en optijd.

Duidelijk, snel en goede kwaliteit

De bestelde artikelen waren erg snel bezorgd en van goede kwaliteit. Fijne duidelijke webshop

perfect

snel geleverd perfect.

Duidelijke website, goede prijs voor top product

Hoka rincon , toploopschoen, snel besteld en supersnel geleverd.

Ze waren een item vergeten en die kreeg ik de volgende dag meteen binnen, na contact opnemen met de klantenservice (per mail). Goed bereikbaar en regelt vergissingen professioneel. Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke website en snelle goede service

Ik vind altijd wat ik zoek. Ook het advies bij het vinden van de juiste hockeystick, of schoen is erg helder en behulpzaam. De snelle levering is fantastisch en retourneren is eenvoudig met de bijgeleverde adressticker. Tot nu toe nog steeds erg tevreden met hockey direct!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire