2e x dat ik wat bestel en weer een succes ik ga vaker wat hier bestellen :)

Wisselend succes!

Tijdens de verhuizing wat besteld bij HockeyDirect. Toen heeft het 4 weken geduurd voordat ik die bestelling binnen kreeg. Dat op zich maakt niet uit, maar de communicatie daaromheen was minimaal. Daarna nog iets besteld, die bestelling was er binnen een paar dagen. En die bestelling ging vlekkeloos.

beetje vreemd

Beste, U stuurt mijn een beoordeel, ja het klopt ik heb inderdaad iets besteld vorige week bij U. Als U nou eerst eens het bestelde item opstuurd dan kan ik ook een beoordeling geven. Ik heb tot op heden nog steeds NIETS ontvangen !!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super1

Correct en snel

Binnen één werkdag afgeleverd

goed!

Oude hardlopenschoenen weggegooid, waren stuk aan de hiel Deze ochtend goed kunnen hardlopen met de nieuwe schoenen!

Hele goede informatie over de levering

Mijn ervaring is dat snelle levering en goeie informatie over de levering word gegeven

Snelle correcte levering

De negatieve ervaringen in de reviews in trustpilot heb ik zeker niet ervaren. 1h nadat ik had besteld op een zondagavond kreeg ik al een melding dat ze mijn bestelling aan het inpakken waren. Dinsdag zat ze al in de door mij gekozen pakjesautomaat. Dus een heel tevreden klant !

Good

Good

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, nu krijg ik na ruim 1,5 week dat ik geld terug krijg. Ik wil gewoon mijn bestelling. Geen uitleg! Slecht!

Supersnelle service

Eerste keer besteld en super content. Ga zeker nog bestellen. Super snell service. Top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle correcte service. Top!!

Reeds 2 maal een bestelling geplaatst en beide keren snel bediend .

Super snelle levering en uitstekende service

Bestel al jaren alle hockey spullen bij HockeyDirect. Uitstekende service en dat voor een scherpe prijs

Slecht bereikbaar

Mijn tennisschoenen zijn te klein. Teruggestuurd. Geen bericht ontvangen hierover al 10 dagen geleden.

Prima spullen maar belachelijke levertijd

Prima spullen. Als ik bij HockeyDirect bestel, leveren zij prima spullen. Niks over te klagen. Echter, ik heb een rokje besteld van mijn hockeyclub. 3 weken geleden besteld en nog steeds niks binnen. Op de site stond nog dat het de volgende dag in huis is. Het kan altijd gebeuren dat de levering bagger is met de leverancier, maar zet dan niet die leverdatum op de site. Vervolgens aantal keer gebeld en word beloofd dat diezelfde week het rokje nog geleverd word. Tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen. Een tegemoetkoming lijkt me op zijn minst netjes vanuit HockeyDirect.

Prima webshop

Bestelde producten zijn er snel, op afgesproken datum, goede service, overzichtelijke webshop en ruime keus.

Prettige online webshop met een groot aanbod

Positief

Delivery is a joke

I have tried for more than a month to get my shoes delivered, shoes that were meant to arrive 2 days after i ordered them. All kinds of complications and problems prevented them from ever arriving to the destination. It was an immense waste of time, totally not worth it.

Ik vind deze site zo fijn

Ik vind deze winkel zo fijn en goed ik love voetbaldirect

Prima webshop Helaas waren de schoenen te klein maar ze konden zonder probleem retour. Tot de volgende keer.

Alles in orde

Snelle verzending, veel opties, etc

Top levering

Mooi paar schoenen besteld en een nieuwe outfit voor de koude dagen. Keurig verpakt en snel geleverd. Erg blij mee

Ruim aanbod voor scherpe prijzen

Overzichtelijke webshop, actueel aanbod. Ik zocht wel extern op welke bal maat bij welke leeftijd hoort

juiste maat,juiste kleur, snelle levering

top!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire