top kwaliteit voor en goede prijs!!!

Ik heb laats een haarband en een polsbandje gekocht van the Indian maharadja, ze zijn enorm fijn, werken goed, en voor en mooie prijs. Raad zeker aan!!!

snelle thuisbezorgd

snelle thuisbezorgd

Mooi op tijd en product voldoet aan de verwachting. Veel goedkoper dan bij andere bedrijven

Sneller geleverd dan verwacht

Heel fijn

Spullen altijd 1 dag later meteen geleverd, goede kwaliteit en goed verpakt. Niks negatiefs te melden

Zeer snelle levering

Mijn ervaring met RunningDirect is heel goed: een overzichtelijke webshop met een compleet assortiment en ze leveren uiterst snel

Schoenen gekocht, geld terug en toen dezelfde schoenen gekocht

Ik kocht een paar schoenen in de sale. Hier heb ik 10 dagen op gewacht, en toen ben ik gaan bellen. Bleken deze niet op voorraad. Hier werd ik niet over geinformeerd. Toen heb ik mijn geld terug gekregen, waarna ik opnieuw op de site exact dezelfde schoenen in exact dezelfde maat weer op beschikbaar zag staan. Opnieuw gekocht en de volgende dag binnen. Het is uiteindelijk goed gekomen. Hier gaat iets fout. De schoenen zijn wel fijn by the way, dus bedankt voor het toch leveren hiervan! En ook bedankt voor de goede service naderhand.

Overzichtelijke site, snelle levering, top producten

Alle ervaringen met VoetbalDirect waren zeer goed. De site is duidelijk waardoor je gemakkelijk bij je gewenste product komt. De levering is enorm snel en de producten zijn van goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Kortom top!

Supersnelle levering

'S avonds besteld en volgende dag in huis. Helaas waren de schoenen veel te klein, dus maat klopte niet, maar ga wel andere bestellen.

Snelle levering, netjes ingepakt

Duidelijke site, snel geleverd, goed verpakt

Zeer goede ervaring qua goederen en levering

Mooie kwaliteit van hockey spullen en snelle levering! Zeker aanrader. Voor beginnende en ervaren speler.

Snelle en probleemloze bezorging

Twee hockeytassen besteld. Een wat grotere en een compacte. De tassen zijn snel en probleemloos geleverd. Toch de compacte waterdichte tas gekozen, omdat alles hier toch in paste. Retourzending was makkelijk en snel geregeld. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Prima service, snelle levering en nette prijzen.

Aantrekkelijke prijs, snel bezorgd

Schoenen komen precies overeen met hetgeen op website is aangekondigd

No response from return

Sent away the item to return more than one week ago. Still no response!

Snelle levering goed contact

Super snelle levering al waren de schoenen niet dat wat ik ervan verwachte

Geweldig snel geleverd

Uitsetekend

Woensdag besteld donderdag op de deurmat, super

Snel geleverd en past goed zoals het bestel is. .

Ik ga vaker bestellen.

Prima, snel

Artikel besteld en snel ontvangen

mooie bal, snelle levering

De handbal kwam de dag na bestelling. Mooie bal, niet iedereen heeft deze.

De zak was kapot

Ik heb een trui gekocht maar de zak was kapot toen hadden we gemaild en hadden we hem naar de kleermaker gebracht en het eerst vergoed dus best prima

Snel en goed geleverd

Makkelijke website

Snelle en goede levering

Na een vlotte bestelling heb ik het product snel geleverd gekregen. Ook de kwaliteit is goed.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire