Goed contact

Op tijd geleverd

Keuze en voorraad ruim voldoende , verzenden en communicatie matig

Keuze was goed en snel gevonden wat we zochten echter de communicatie over de verzending was minimaal , zelf moeten bellen en er bleek iets misgegaan te zijn met verzending met DHL met reden dat dit net een nieuwe transporteur is voor Handbalshop. Ik moets zelf bij afhaalpunt gaan zien of mijn bestelling wel of niet was aangekomen. Ik hoop dat dit verbeter

Snelle service!

Snelle service!

Topkwaliteit voor een superprijs!

Goede hardloopkleren besteld in de sale. Makkelijk besteld en vlot geleverd voor de laagste prijs van NL! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Supersnelle servic

Snelle levering, grote sortering, eerlijke prijs

Snel contact - goede service en retourregeling

Bij mijn twijfel over keuze model/maat was het advies om 2 te bestellen en na uitgebreid thuis passen 1 paar terug te sturen. Verdere afhandeling ook soepel en prima!

Mijn bestelling is een dag later al bezorgd

fantasish!

Really good shoes in a very good price!

Slecht

Pakket kwijt geraakt, wordt weinig moeite gedaan om terug te vinden

Ontzettend snelle levering, echt top!

Ik kan HockeyDirect zeker aanbevelen!

Goede prijs en snelle verzending

Helemaal goed, blij mee

Uitstekend prijzen en service, snelle bezorging

De prijzen, zijn lager dan hier bij een locale winkel. Een goede service, zowel voor de heen als de terug reis qua verzenden. En zeer snelle bezorging. Ik kan het iedereen aanraden!

alles perfekt, kleinzoon echt tevreden van zijn top nieuwe hockeyzac.

besteld op vrijdag avond gekregen zaterdag middag echt competitive prijs kwaliteit is daar zeker niet de laatste bestelling by HockeyDirect

Topbedrijf!!!

Snelle service, telefonisch goed te bereiken! We hadden per ongeluk het verkeerde rokje ontvangen en de volgende dag hadden we het juiste rokje al in huis! Gewoon een top bedrijf!

Goed assortiment en snelle levering

Slecht

Bestelling niet compleet, contact opgenomen en ik zou binnen twee dagen een mail krijgen met een oplossing zeven dagen verder nog steeds niks gehoord

Nike trainingspak besteld voor mijn zoontje. Zag er precies zo uit als op het plaatje, de prijs was erg goed en supersnel geleverd. Volgende dag al in huis dus blij mee!

Service

Ik had een verkeerde keuze gemaakt in de maat. Geen probleem met retourneren. Dat is service!

Slecht

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd, ik wacht al 2 weken.

Fijne website, snelle levering!

Product snel gevonden via zoekopdracht op de website, super snelle levering!

Fijne schoenen en een prettige service

nee

ik heb t terig gestuurd maar geen geld of mails terug?

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire