nee

ik heb t terig gestuurd maar geen geld of mails terug?

good services FROM THE SHOPS

BUT POST NL WAS NOT EVERY TIME PERFECT ABOUT SERVICES

Retour duurt lang

Artikelen waren supersnel bij mij binnen. Maar helaas pastte het niet, dus retour. En daar wringt t m. Want we zijn een week verder en ik heb nog geen bericht ontvangen dat ze de spullen retour hebben. Laat staan dat ik mijn geld al terug heb. Vlgs DHL zijn de spullen bij RunningDirect. Waarom geen mailtje dat je de retour goed ontvangen hebt en je de terugbetaling gaat regelen?

Prima schoen

Alleen wel omschrijven dat de schoenmaat voor hardloopschoenen mi stens 2 maten groter moet zijn.Ik zelf weet dat wel maar een "nieuwkomer " niet.

Goede deals en snelle levering

heel veel keuze, goede service

Artikel zoek en geen snelle oplossing

Sleeves besteld, na een aantal dagen nog geen verzendbevestiging. Na mail kreeg ik bericht dat het artikel niet bij DHL is aangekomen. Ze wilden een nieuwe order maken, maar het artikel was niet meer aanwezig. En daarna blijft het stil...

Duidelijke info op de site, makkelijk bestellen, snelle levering en fijne schoenen.

Snel en goed

Binnen 1 dag geleverd, erg blij mee.

Correcte levering

Heel tevreden voor de snelle levering van het gevraagde product .

Super goed

Ik heb mijn broek al goed aan hoor en het zit goed en het is goeie kwaliteit, echt een goeie site echt een aanrader

Onbereikbaar

Voetbalschoenen besteld via de shop. De zool van de schoen laat na 3x trainen al los. Voetbalshop is per mail en whats app onbereikbaar. Wil je service koop je schoenen in een winkel

goede en snelle levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. En goedkoper dan bij andere shops

Een groot drama!!

Ik heb 2 hockey shirts besteld, een uit- en een thuisshirt. Het uit shirt kwam aan zonder het bijbestelde rugnummer. Hiervoor gebeld en zou geregeld worden. Shirt teruggestuurd en meteen de volgende dag een nieuw shirt. Weer zonder rugnummer. Weer gebeld. Er was weer iets fout gegaan met de bestelling maar nu zou het goedkomen. Ook meteen geïnformeerd naar het thuisshirt wat ik ook nog niet ontvangen had. Daar was iets mis mee gegaan en dus heeft de medewerkster de bestelling opnieuw ingevoerd. Top de dag van vandaag geen uitshirt met rugnummer ontvangen. Ook nog steeds geen thuisshirt. Hierover weer gebeld en nu was het de schuld van PostNL Kortom: na een hoop op en neer bellen en op en neer naar het postkantoor, is er nog steeds geen shirt gearriveerd!!

netjes en snel

Ondanks de dru[kke tijd, begin van het seizoen, werden de bestelde spullen sneller dan aangegeven geleverd

Het was er best snel. Bestel hier zeker vaker!

Donderdag bestelt was er de volgende week dinsdag al weer super snel!

Zeer tevreden besteld en de volgende dag al in huis.

Perfecte kwaliteit en uitstekende sevice

Snel, makkelijk en eerlijk

De site is duidelijk en makkelijk. Ruime keuze en erg klantvriendelijk. Snelle levering

Prima, alles op tijd en juist geleverd.

Prima site, veel keuze, levering op tijd en compleet.

Perfect !

Correcte omschrijving van het product en heel snelle service !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer slecht

Ik heb hier meerdere pakken besteld. Helaas waren er 2 pakken vrij snel kapot. Vervolgens werd mij verzocht deze terug te sturen. Dat heb ik dan ook direct gedaan. Alleen daarna nooit niets meer gehoord. Wij zijn nu 3 weken verder en er is nog steeds geen oplossing. Ik baal hier dan ook flink van…

Altijd goed

We bestellen al jaren onze spulen hier en nog nooit problemen gehad.!

Hoka gaviota

Opzoek naar een mooie prijs voor mijn nieuwe hardloopschoenen, stuitte ik op RunningDirect.nl. Ik had er nog nooit van gehoord en keek zeer kritisch naar de site. Toch besteld, maar betaald met mijn credit card, zodat ik en mijn gekochte product verzekerd zou zijn. Met twee werkdagen had ik mijn bestelling binnen, keurig verpakt. Ik zet runningdirect hij me favoriete voor mijn volgende bestellingen. Aanrader

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire