Groot assortiment, duidelijke site, snelle bezorging!

Uitmuntend!

Snel besteld en snel geleverd

Goede schoenen, snel geleverd, mooie prijs.

Snelle levering, prima product

Nvt

Veel keus, snel geleverd.

Veel keuze in hardloopschoenen. Dank zij de filterfuncfie makkelijk een keus kunnen maken. En een dag later de schoenen al in huis.

Na bestelling had ik eerder dan verwacht de nieuwe sportschoenen in huis.

Slecht

Ik zou vandaag het pakketje verwachten, maar heb hem ook niet gekregen en ook geen update?

Zeer snelle levering

De volgende dag was mijn pakket al geleverd en ook retouren gaat zeer makkelijk met het bijgevoegde retourlabel.

Prima en snel bezorgt!

Zo wil je het!

Snel, goede communicatie, producten precies zoals verwacht en voor een scherpe prijs!

Sneller dan aangegeven kregen wij de hardloopschoenen keurig netjes verpakt binnen. Erg blij mee.

Snelle goede levering

Hockeystick gekocht voor mijn zoontje zijn eerste hockeytraining. Hij wilde een gouden stick. Nou de keuze was enorm, en het belangrijkste: Hij heeft zijn gouden stick! Perfecte maat en een mooie beginnersstick voor een mooi prijsje!

Goed product. Goede prijs. snelle bezorging

Goed product. Goede prijs. Vreselijke snelle bezorging. Wow..

snelle levering van de gewenste hardloopschoenen tegen een eerlijke prijs

Mizuno Wave Rider 25 hardloopschoenen maat 42,5 besteld. Mizuno heeft als een van de weinige merken halve maten in het assortiment. Running Direct levert deze snel tegen een concurrerende prijs.

Retouren mogen wat sneller

Ik zit nu al anderhalve week op een bericht te wachten dat de retouren verwerkt zijn.

Klantenservice is niet echt klantgericht

Ik heb met een tegoedbon betaald, schoenen te klein en teruggestuurd. Direct nieuwe besteld, volledige betaald. Nu krijg ik niet het volledige bedrag terug, maar alleen het bedrag exclusief de tegoedbon. Ik krijg wel weer een nieuwe tegoedbon, maar inmiddels heb ik al weer nieuwe schoenen besteld en blijf ik weer zitten met een tegoedbon. Ook je factuur opvragen in je account is niet mogelijk, deze is alleen via de mail op te vragen. Vreemde gang van zaken, onhandig, niet van deze tijd.

Rapidez y buenos precios

Compré un palo de hockey que no encontraba en España, a buen precio y fácil método de compra , buena información del envío.

Snel verstuurd

Prima schoenen zoals ik had verwacht

Schoenen snel in huis

Hardloopschoenen besteld, snel in huis, alles prima.

Snel, goed en metten prijzen

Ik ben tevreden

Geweldig.

Super pak. Lekker warm. En mooier dan op papier. Ben er superblij mee. Toppie!

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Ruim aanbod tegen aantrekkelijke prijzen en ook nog eens snel geleverd

Service, betrouwbaar en kwaliteit

Zolang als ik bestel bij Volleybal shop, zo lang krijg ik al het product wat ik wil. Netjes op tijd en met retourservice voor als het een keer niet past ofzo. Heel blij mee.

Snel bezorgd, weinig gedoe

Ik heb mijn thermoshirt snel ontvangen voor een nette prijs. Het ging allemaal lekker makkelijk, zonder gedoe!

Snelle levering, Goede service

Snelle levering met goede service.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire