Snel bezorgd, weinig gedoe

Ik heb mijn thermoshirt snel ontvangen voor een nette prijs. Het ging allemaal lekker makkelijk, zonder gedoe!

Snelle levering, Goede service

Snelle levering met goede service.

Een goeie prijs en heel erg snel in huis.

Ik zocht al heel lang na een paar goede sportschoenen, en vind deze bij jullie voor een prima prijs.

leveringen uitstekend en snel, retouren mogen sneller verwerkt worden

Leveringen zijn echt heel snel en goed. Enig probleem heb ik met retouren die erg lang duren (na ontvangst 2 weken voor te verwerken) Hier mag wel actie op genomen worden om het retourenprocess te verbeteren cq versnellen

Lange levertijd, foute levering, slecht bereikbaar

Als je hier niet hoeft te bestellen zou ik het niet doen. Slechte voorraad, verkeerde dingen uitgestuurd, lang op terug betaling moeten wachten, klantenservice vaak niet bereikbaar

Goede service!

Snel bezorgd

Goed en snel.

De ene dag besteld de andere dag in huis. Helaas de verkeerde maat besteld dus retour. Mijn vrouw heeft een nieuwe besteld ook al in huis. Nu nog het geld retour dan is alles voor elkaar.

Goede prijs en service

Hockey Direct heeft betere prijzen in vergelijking met andere websites en snelle levering, kortom ik ben een tevreden klant

Leveren waar je om vraagt

Vlot Ontvangt wat je besteld

snelle levering, goede aankoop.

Aankoop van loopschoenen die mij ongetwijfeld veel plezier zullen geven daar ze perfect aanpassen en mooi ogen.

Gewoon ,zij doen wat ze beloven

Dat is mijn ervaring

Zeer ontevreden

Eerst 4 weken moeten wachten op m’n bestelling. Toen kon het niet meer geannuleerd worden en nu wacht ik alweer 2 weken op mijn restitutie.

Snel geleverd en goede prijs

Zoals gezegd: Snel geleverd en goede prijs. Het enige dat ik kan opmerken is dat ik niet precies geleverd kreeg, wat ik bestelde. Dat was een "Bee Seen Led Vest USB" in kleur "geel", maar ik kreeg een "Bee Safe Led Vest USB" in kleur "lime". Voor mij was dat juist precies de reden om bij RunningDirect.nl te bestellen en niet Bol.com. "Bee Seen" is waarschijnlijk de oude merknaam en geel is waarschijnlijk inmiddels lime geworden, maar ik had nu net zo goed bij Bol.com kunnen bestellen en was dan goedkoper uit geweest.

Snelle levering en goed assortiment schoenen

Ik heb mijn schoenen binnen een dag verkregen en ook was het aanbod van de schoenen bijna alleen bij volleybalshop te vinden.

Mooie website

Besteld rond 17u, ‘s anderendaags rond 12u al geleverd.

TOP

Keurig verpakt en op tijd afgeleverd.

Leuke aanbieding!

Naast leuke aanbiedingen bestellen wij graag bij hockeydirect. Bestellen en communicatie gaat zeer gemakkelijk. Fijne website!

Top schoenen

Snelle levering en schoenen zitten heerlijk

Zaterdag besteld ,maandagochtend om 08:00 waren mijn schoenen geleverd,jammer dat schoenen krap waren voor mijn brede en kleine voet en moest ik ze teruugsturen en dat is niets te nadele van site

Goede service, snelle verzending.

Telefonisch advies gevraagd voor de maatvoering van een hockeyhandschoen. Helaas bleek bij levering de handschoen toch niet te passen. Maatvoering op de website kwam ook niet overeen met maatvoering bijgevoegd bij het product. Meteen gebeld en kosteloos kunnen ruilen voor een andere maat. Verwerking retour laat helaas langer op zich wachten, maar dit word zowel online als telefonisch duidelijk vermeld.

Great service

Quality and faster service

Ik ben erg blij met mijn schoenen!

Ik heb nieuwe schoenen besteld en ik ben er erg blij mee. Ze passen mij goed en de prijs past mij ook.

Snel, betaalbaar, kwaliteit

Snelle levering van een mooi product

Prima geregeld

Bestellen was zoals het hoort, duidelijk, geen verrassingen en snel. Afzenden en afleveren helemaal goed. Ondanks de melding dat het 1 of 2 dagen langer kon duren vanwege drukte en zo, netjes op de beloofde dag geleverd. Vooral de extra informatie/uitleg erbij is TOP . Spullen waren netjes , goed en werden beoordeeld als prima. Was namelijk een cadeau. Altijd fijn als het goed wordt ontvangen en niet tegenvalt bij de ontvanger.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire