Producten zoals verwacht, snelle levering

Duidelijke website, goede producten, snelle levering

Het grootste en voordeligste assortiment.

De eerste keer iets besteld hier, vond meteen wat ik nodig had en had het snel thuis!

Top shop

Super snel geleverd en mooie producten

Top product

Heel mooi shirt van Argentinië bij Voetbaldirect besteld. Snelle levering, goeie kwaliteit shirt.

Hele vlotte afhandeling

Nieuwe bestelling is aangekomen

Na verlies van mijn pakket, is de nieuwe bestelling aangekomen

snelle levering en duurzaam verpakt

het pakket was er binnen twee dagen en was duurzaam verpakt. alles zat in een klein doosje, ook al waren het meerdere producten. kreeg ook telkens mails en updates over waar het pakketje was. al met al een fijne winkelervaring.

topservice

Zeer tevreden over de service en producten

Nike pak besteld maat tabel gebruikt dit was goed te doen.besteld en ook de tussentijdse mail waar het pakketje zich bevinden nu en aflever tijd goed.overall zeer te vreden!

Levering

Conform beloofd grleverd

Alles was perfect

Volgende dag al thuis

Een goede keus

Goed advies, snelle service en betaalbaar

Goed advies omtrent de maten van de verschillende merken, snelle reactie en levering, goede prijs

Heel goed dankjewel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Verkoopt neppe voetbalshirts voor originele prijs

Een voetbalshirt gekocht, kwam super snel binnen. Wat opviel was dat hij erg doorscheen. Daarna onderzocht wat het verschil is tussen een nep en een echt shirt. Bleek dat het een neppe was! Gelukkig kreeg ik snel mijn geld terug, maar ik vond het toch spannend.

Goed en snel geleverd.

Super goed

Altijd de beste levering, prijs en kwaliteit

Elke keer de volgende dag in huis en zeer te spreken over de producten.

Snelle levering, zoals belooft. Goede prijs.

Ruime sortering

Snel geleverd, prima kwaliteit

Een hockey shirt besteld. Snel geleverd en prima kwaliteit. Ook de opdruk is goed.

Voldoet aan alle verwachtingen

Kwaliteitsvol assortiment. Met hier en daar een leuk koopje. Goede omschrijving van de artikelen.. Top!

Snel simpel en goed

Veel keuze in het assortiment.

Geweldig behalve website

Het kwam snel en was precies naar mijn verwachtingen GEWELDIG!!! Alleen eerst vertrouwde ik het niet helemaal omdat de website er nog al makkelijk en een beetje nep uit zag maar dat was daarin tegen helemaal niet zo

Slecht

3 keer heen gebeld voor een broek een T-shirt Nog steeds niks binnen had 2 weken geleden weer gebeld zijden ze je krijgt je geld terug nog steeds geen geld op me rekening en ook geen kleding

Producten zoals verwacht

Goede producten voor een juiste prijs! En de producten zijn exact zoals ik dacht dat ze zouden zijn.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire