Slecht

3 keer heen gebeld voor een broek een T-shirt Nog steeds niks binnen had 2 weken geleden weer gebeld zijden ze je krijgt je geld terug nog steeds geen geld op me rekening en ook geen kleding

Producten zoals verwacht

Goede producten voor een juiste prijs! En de producten zijn exact zoals ik dacht dat ze zouden zijn.

Goed bezorgd netjes ingepakt

Snelle levering zoals afgesproken .

Snelle levering en vlotte bestelling

Snel en duidelijk. Website overzichtelijk en goede keuze ondanks de weinige kennis die we hebben over Hockey (eerste stick voor dochter)

super

ik heb al verschillende keren gekocht en besteld ik kan alleen maar zeggen hele goede ervaring

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Alles naar wens, goede site met groot aanbod.

Donderdags besteld en shirt zou zaterdag met d post geleverd worden . Vrijdags werd er aan gebeld en kreeg ik het pakket met mij shirt al in mijn hand . HELEMAAL SUPER

Dikke nul wanneer er iets fout loopt

Clubtrui besteld, fout geleverd, contact opgenomen, alles zou opgelost worden en dan startte de saga die ondertussen 5 weken duurt. Nog steeds ontvingen wij geen nieuw product, geen terugbetaling en blijven de reacties (als die er al komen) beperkt tot 'seizoensdrukte' of gewoon geen reactie meer.... Wat een dikke nul op vlak van naservice, HockeyDirect! Jullie maken een fout en lossen het niet op, sterker nog, dit is je reinste oplichting op deze manier! Als alles goed gaat, is het een prima shop maar oplossingsgerichte service bij fouten en retourverwerking is hopeloos. Wij rijden terug naar fysieke winkel DNA Hockey in Aartselaar als het even kan.

Goede en snelle levering!! Mooie schoenen en goede prijs kwaliteit

Geweldig site en spontane klantenservice

voetbaldirect de beste onlineshop

Snelle levering!

Toppie!!!

Heel fijn

Bestelling snel geleverd

Denken met de klant mee

Mijn pakketje raakte kwijt bij PostNL. HockeyDirect heeft het keurig opgelost door de bestelkosten van de zoek geraakte bestelling terug te storten en vervolgens 5 euro korting te geven en gratis verzending op de vervangende bestelling. Deze kwam overigens super snel aan. Top klantenservice!

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd

top

great service, fast, good price

Prima schoen voor mooie prijs

Snelle whatsapp communicatie, snelle levering, mooi prijs

keurig verpakt en

Snelle no nonsence levering

Helemaal prima

Nette tijdige levering

Fijne site en goede service

Fijne site en goede service. Retourproces goed geregeld

Snelle levering, goeie kwaliteit

Goede webshop, erg prettige ervaring.

De producten waren van goede kwaliteit. Bovendien werd alles snel verstuurd en kwam alles in goede staat aan. Over het algemeen een prettige winkelervaring.

Goed geholpen voor het hockey shirt van onze dochter. Snel geleverd. Toen bleek dat we de verkeerde sponsor hadden is hier meteen naar een oplossing gezocht Heel tevreden over snelheid, contact en service

Groot assortiment

In lokale winkels helaas onvoldoende keuze voor een wat bredere voet. Nu wel gelukt! Snelle, nette levering

Beste online sportwinkel!

Zeer goede service, snelle levering. Zeer goed contact met customer service. Zeer tevreden!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire