Beste online sportwinkel!

Zeer goede service, snelle levering. Zeer goed contact met customer service. Zeer tevreden!

Top service en snelle levering!

Top service en snelle levering!

Zo HIP en SPORTIEF

Mijn dochter gaat voor het eerst naar de hockey, tja…. als 13 jarig meisje wil je er dan natuurlijk ook HIP uitzien. Samen gezellig en vol zin snuffelen op de site van hockey direct. Uiteraard moet het matchen dus van Indian Maharadja Tech een vlot rokje, broek (junior) EN een bijbehorend haarbandje gekocht! Wat gaat ze met veel zin naar de training. Nu nog een mooie hockeytas, wie weet winnen wij wel de cadeaubon van Euro 100,- deze maand… Wat zal er dan een sportieve en gave tas uitgezocht gaan worden. Fingers crossed.

Geld wordt pas terugbetaald als je er zelf om vraagt

2x een bestelling geplaatst. 1 x was artikel (ondanks info bij artikel) achteraf/na betaling toch niet leverbaar. Daar kwam ik pas achter toen op leverdatum niets geleverd werd. Vervolgens moet ik er zelf 2x achteraan om geld terug te krijgen. Van retourzending ontvang je pas na 14 dgn je geld terug. Ook hiervoor per mail een extra verzoek moeten doen. Kortingscode van €5,00 die je krijgt voor nieuwe bestelling moet stimuleren dat je nog iets besteld. Dat ga ik natuurlijk niet meer doen.

Gaat vlot, af en toe leuke kortingen en een tevreden zoon…

Super winkel!

Ik had een padel racket besteld en bij aankomst bleek hij beschadigd te zijn. Mailtje gestuurd met de foto’s en de volgende dag hadden ze meteen een nieuwe gestuurd plus een retour ticket voor de beschadigde. Kortom, meer dan tevreden.

Snelle levering goed materiaal

Veel keuze in goede materialen en kleding. Snelle levering.

Keurig verzorgd verzonden. Snelle reactie op de bestelling.

Eerst in tenniscentrum de Kegel gepast en daarna in 1x de goede maat besteld. Erg vriendelijk geholpen door een aardig meisje in de winkel.

Fijne snelle levering

Binnen een dag mijn bestelling in huis.

bestelling was er snel maar product al naar 1 x dragen versleeten

ik had volleybal kniebeschermers besteld maar naar 1 x dragen is als een deel van het bedrukte logo er af gegaan. dit is naar mijn mening zeker niet de bedoeling.

Makkelijke site en goed overzichtelijk. Snelle levering en gemakkelijk om iets terug te sturen.

Great support

Had some issues with a backorder product, support was fast and satisfactory. Unfortunately the item I ordered was sold out when I placed the order, so that was not so good.

Geleverd wat besteld is

Juiste en snelle levering

levering ging snel

makkelijk en snel besteld

Mooie prijs

Prachtige prijs voor mooie schoenen. Helaas duurde de levering iets langer. Op website was product voorradig en zou de volgende dag geleverd worden. Dat duurde even wat langer. Uiteindelijk wel de schoenen gekregen. Top.

snelle levering van goed product

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Super simple process, kreeg mijn besteld produkten de dag daarna

Echt super tevreden!!

Supersnelle service, prachtige schoen

Een dag eerder in huis dan voorspeld, en een supermooie schoen tegen scherpe korting gescoord. Top!

Ruime keuze en snelle levering

Een ruims assortiment sportkleding en schoenen; een snelle levertijd en altijd concurrerend geprijsd

Snelle levering en goede kwaliteit!

Mijn volleybalsokken werden 2 dagen later geleverd en de kwaliteit was prima!

Goede kwaliteit, snelle levering

Product goed verpakt, goede kwaliteit en dag erna al geleverd.

Mooie producten en snel geleverd

Binnen voetbalkleding grote keuze aan goede kwaliteit producten. Informatie erbij oké, snelle levering en prettig retoutbeleid.

Echt super snelle service

Meerdere keren al besteld hier, snelle en goede service

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire