Rapide et sérieux

Commande reçue sous moins de 48h et produit correspondant à mes attentes.

Top Webshop!

Super snelle levering en bij vragen een super klantenservice!

Goed geregeld!

Scherpe prijs en snelle levering volgens afspraak.

Goedkoop en goed

Ik bestelde een bal met korting en een dag later is een zeer deugdelijk product afgeleverd

gemakkelijk bestellen en snelle levering

het bestellen via de site gaat gemakkelijk en de levering is over het algemeen snel.

Goede service,leuke aanbiedingen,snelle service

Heerlijke winkel om online te shoppen. De cadeaubonnen bij een gewonnen toernooi maken het shoppen nog leuker. Bedankt voor jullie sponsoring.

Prima leveringen

Al enkele malen zaken gekocht.Altijd keurig en snel afgeleverd.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Toegankelijke en overzichtelijke website.

Goede keuze en levering.

Prima product en levering van het product.

Prima. Levering was mooi op tijd!

Hoka schoenen besteld, Asics schoenen gekregen

Kreeg een totaal ander paar schoenen dan ik besteld had. Was ik niet blij mee!

Verkeerde producten

Het pakket wat ik ontving waren totaal andere producten (hockeystick en -schoenen) ipv voetbalspullen. (Keepersbroek en voetbalschoenen. De pakbon was wel juist. Gebeld met voetbaldirect, of ik even een mail kon sturen met foto. Binnen een dag zou ik antwoord krijgen. Ik heb de mail gestuurd, 2 werkdagen later nog eens. Op dag 3 ontving ik een mail met daarin de vraag of ik de producten retour wilde sturen en of ik m’n bestelling nog wilde. Geen excuus, wel jammer. Geantwoord dat ik mijn producten nog wil en de vraag hoe ik moet retourneren. Vervolgens krijg ik een mail dat m’n geld terug wordt gestort en geen uitleg over de retour. Zullen mijn producten nog komen? We zijn inmiddels ruim een week verder. Jammer, mijn ervaringen met voetbaldirect, tennisdirect en hockeydirect waren tot nu toe goed.

Altijd goede ervaring met HockeyDirect

Scherpe prijs voor prachtige hockeytas van Indian Maharadja. De tas is snel geleverd. Enkel goede ervaringen met HockeyDirect.

Betrouwbare, snelle webshop!

Prima webshop! Biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en alles is over het algemeen snel binnen.

Goed advies tijdens pasmoment en snel geleverd! TOP!

Heel blij met mijn eerste hockey tenue van HCW!

Een snelle ervaring daar houd ik van

Het was snel beter binnen en de site werkte snel en eenvoudig echt top!

Blij

Kwaliteit, mooi stof.....

Snelle levering tegen aantrekkelijke prijs

Ik zocht een schoen die wat betreft mijn voeten het beste bij me zou passen en vond die bij RunningDirect. Nette snelle levering tegen een nog nettere prijs. Blij mee.

Levering op tijd en kwaliteit producten

Het is de tweede keer dat ik bestel via sportshop en kwaliteit van de producten is zijn pluspunt, zoals ook de snelle dienst om aan te leven. Ik raad het!!

Goede prijzen

Ze bieden goede prijzen aan voor hun producten in vergelijking met andere hockey websites. De bestelling werd snel geleverd.

Snelle levering !

Mooie prijs en snel geleverd ..

Correct en tijdig geleverd

Correct en tijdig geleverd zoals aangegeven

Goede kwaliteit en snelle levering

Steeds snelle levering en juiste maten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

3e levering nog steeds niet ontvangen. Ondertussen bericht gekregen dat eind sept emblemen ontvange

Je krijgt direct een melding bestelling is verzonden. Maar dat is het dan ook. Vervoeder moet pakketje nog ontvangen. Tot op heden niets ontvangen en vervoeder weet van niets. 30 september shirts ontvangen, niet verwacht dat dit voor het weekend zou zijn. Gelukkig wel, gelijk kunnen gebruiken.

Levering prima, afhandeling retour minder

Ik heb meer dan 1 week geleden een broek die te groot was retour gestuurd. Helaas nog geen enkele vorm van correspondentie ontvangen of geld ontvangen

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire