Levering prima, afhandeling retour minder

Ik heb meer dan 1 week geleden een broek die te groot was retour gestuurd. Helaas nog geen enkele vorm van correspondentie ontvangen of geld ontvangen

ok

alles ok

Snel en correct

Mijn schoenen waren licht vervuild aan de zolen, dus door iemand teruggestuurd waarschijnlijk. Maar voor de rest in onberispelijke staat, en €85 ipv €140.

goede oassende schoen

Loopt als een lier

Verloop mijn verzending heel goed. Ophalen heel goed. Zalzeker vaker bestellen deze wijze.

Ajax setje besteld voor mijn dochter. Snelle levering en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Snelle en correcte levering.

Alles verloopt correct, duidelijk en efficiënt. Drie belangrijke woorden voor een online-winkel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer lange levering

Erg teleurgesteld in de lange levering. Meer dan drie maanden gewacht. Het shirt was inmiddels te klein.

Goed, snel en betrouwbaar

Snel geleverd. Goede prijs en service.

Prima service, volgens afspraak

Niks meer aan doen, prima zo

Schoenen helaas te klein, maar geld terug gaat heel snel

Alles is perfect!

Alles is perfect. De leveringsperiode, de prijzen, de maten, de service!

Levering goed. Retour duurt heel lang

Beste tennis direct. Jammer dst de retour afhandeling zolang duurt . Jullie geven aan vertraging maar dst is langer dan gecommuniceerd is. Ben ik niet van jullie gewend.

Ik werk op een TennisGym. Bestel regelmatig bij tennisdirect, en geef ook deze raad aan onze klanten. Top keuze top service. Ik koop zelf uit tevredenheid nergens anders.

vlugge levering

Levering was correct zoals gevraagd .

Snelle service en goede kwaliteit

Fijne website en snelle service, zeer tevreden!

Snelle levering, goede prijs en prima product!

Snelle levering, goede prijs en prima product!

Duidelijke site, makkelijk bestellen en de producten zijn zoals op het plaatje. Hockey tas en sokken besteld. Mooi tas qua kwaliteit en ook de sokken.

Je wordt door alles meteen op de hoogte gehouden. Waar je artikel zich bevind. Tot aan huis!

Snel het product in huis

Netjes het product ontvangen.

erg leuke vlotte broekjes, goede kwaliteit

goedendag, ik ben tevreden met de broekjes, zijn erg leuk , was al een tijd op zoek naar dit soort broekjes en nu gelukkig gevonden, running direct heeft met mij mee gedacht over de achteraf betalings mogelijkheid en de oplossing professioneel aangedragen groeten Guus

Personalized service

At first I had a problem with my order but they cared to reply and help me to resolve it.

Delayed delivery and lack of communication re backorder

It took two weeks to receive the order, which did not include all items. There were issues with shipping, which hockeydirect stated was postnl's fault, but I did not receive the track and trace information for that shipping, so I can't verify this. Apparently some items are in backorder, but I was not informed of this earlier and was given no information on when these might arrive. Items are otherwise of good quality.

Supersnelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire