Supersnelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Artikel was defect bij binnenkomst.

Defect bij binnenkomst na bellen weinig service en begrip. Nu afwachten hoe dit afloopt.

Verkeerde maar en nog geen credit ontvangen

Duurt lang voordat je je bestelling hebt. En dan is het vervelend dat de verkeerde maat opgestuurd is dan besteld is. Als je die dan terug stuurt om je geld te ontvangen duurt het al meer dan 2 weken.

Prima kwaliteit en snelle levering

Het bestelde werd snel bezorgd. De kwaliteit is prima van het shirt

terugbetaling duurt lang

Dag, Op 9 september en 10 september een retour gedaan. Tot op heden nog geen terugbetaling gezien.

Aanrader

Vaker spullen besteld. Nooit problemen gehad.

het is gewoon perfect

makkelijke site, snelle levering

Colis jamais arrive

Après 1 semaine de commande, mon colis n'est jamais arrivé !

Tops

All tops - easy order - nice discount on shoes (€ 190 in stores but € 152 with you) and speedy delivery. Ordered Sunday night and had Tuesday by dinner time. 4 pair of shoes ordered with you - always a positive experience.

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Tevreden

Goede service en goede producten met een goede prijs

Snelle verzending

Snelle verzending, OK prijs en prima communicatie

Afwachten

Als ik tijdig mijn geld terugkrijg plaats ik een nieuwe bestellingEen 9 mits er voldaan is aan bovenstaande

Gewoon goed.

Prima artikelen, ruime keus, veel maten in voorraad, snelle levering.

Hele fijne schoenen gevonden! maat 49 van K-Swiss.

Veel keuze voor als je niet zo'n grote voeten hebt als ik. Maar ben heel blij met de K-Swiss schoenen die me perfect passen en ze zien er nog mooi uit ook!

Onze favoriete winkel!

Al meerdere keren kleding, sticks en andere benodigheden besteld en iedere keer opnieuw keurig op tijd geleverd!

Bestellen is makkelijk en klantenservice helpt super bij een aanpassing.

Ik had twee losse bestellingen geplaatst. De levertijden waren wat langer, wat van te voren bekend was. Ik had mij bedacht en belde de klantenservice om mijn bestelling te annuleren zodat ik deze later opnieuw kon plaatsen met het gewenste product. Dit was geen probleem, ik ben zeer goed geholpen en alles was snel geregeld. Top service!

Snelle service, op tijd geleverd en een ruim assortiment om uit te kiezen!

Snelle correcte levering

Ik heb mijn trailfly g300max eindelijk gevonden in de juiste maat, aan een mooie voordelige prijs. Én ik had ze de volgende dag, veel sneller dan verwacht, al in huis. Top qua levering en kwaliteit!

Snel bezorgd, alles duidelijk, geen wnkele klacht

Fijne website, duidelijk bestelproces, snelle bezorging en (niet geheel onbelangrijk) en de schoenen passen perfect! Kortom: helemaal tevreden!

Goede prijs en snelle verzending

Goede prijs en snelle verzending

Helemaal top

Makkelijke site Makkelijke bestelling met duidelijke uitleg Snelle levering

Prijs kwaliteit is top

Snel en dik ok

Eerst de verkeerde schoenen ontvangen, dit werd snel hersteld.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire