Prima service!

Prima Service levering binnen 1 dag top geregeld!

Super service

Ruim assortiment. Scherpe prijzen en een supersnelle verzending. Kosteloos retourneren vind ik ook écht een pluspunt. Bij eventuele klachten wordt dit zeer snel en deskundig opgepakt en afgehandeld.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snel

Zaterdag in de winkel schoenen gepast, maar de gewenste kleur was er niet. Besteld en maandag al thuisbezorgd.

Sérieux et livraison rapide

Site bien fait descriptions complete des chaussures livraison rapide

teleurstellend

Op 27-08-2022 heb ik een Nike tennis shirt bij u besteld XXL, deze viel tegroot uit en heb het retour gezonden via Post .NL naar Passa Sports Antwoordnr. 10154 , 5140VB Waalwijk Barcode 3SEBBS3624542. Tegelijkertijd heb ik een maat kleiner bij u besteld en opnieuw betaald en naar alle tevredenheid ontvangen. Maar het bedrag van het retour gezonden shirt heb ik tot op heden nog niet ontvangen.

Pakket wordt maar niet verzonden

Pakket zou de volgende dag aankomen, ondertussen 2 werkdagen verder en nog niet eens verzonden.

Retourzending; geen geld terug en geen enkele reacties op mails

Slecht

Ondanks de opmerking dat door drukte er een vertraging kon zijn zijn de schoenen snel geleverd en voldoen uitermate goed

snel en scherp geprijst

Binnen een dag bezorgd

Scherpe prijzen, snelle levering!

Opnieuw zeer tevreden van hun diensten.

Traag en chaotisch

Trainingspak besteld in L, komt aan in M, terug gestuurd, maat groter besteld, te groot, toch maar weer L besteld, en een L gekregen na 3 pogingen. Geld van de 2 eerdere pakken moet ik nog steeds terug krijgen.....duurt lang, retourzending is al een week geleden ontvangen. Zo ook schoenen besteld en betaald. Zonder bericht een dag later mijn geld terug gestort (het kan dus wel snel) want de schoenen waren niet op voorraad. (Foutje op de website) Toen maar andere schoenen besteld, die waren er binnen 2 dagen.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Zoals verwacht, bestellen en volgende dag in huis. Duidelijke mailing en track and trace. Prima

Zag er netjes uit was volgende dag al in huis

Goede producten, snelle levering

Zowel mijn Mizuno schoenen, als mijn Mizuno kniebeschermers snel geleverd en van goede kwaliteit.

Snelle en goede service. Kwaliteit is ook goed in verhouding met de prijs.

Snelle levering en duidelijke website

Prima om je hockeyspullen te bestellen, leuke kortingen en levering is snel.

Hoko hardloopschoenen is zeer goed kwaliteit

Met de Hoko hardloopschoenen loop ik prettig, fijn en soepel hard rond. Andere kleuren van Hoko haardloopschoenen zien er ook leuk en mooi uit.

Supersnelle levering!

Ruime keuze en snelle levering.

Snelle afhandeling van mijn vraag en bezorging volgde meteen

Snelle afhandeling van mijn vraag en bezorging volgde meteen

Het duurde lang voordat de bon bezorgd werd.

De bestelling is op vrijdag geplaatst en zaterdag ontvingen we het per post! Supersnel. Bedankt voor de snelle levering.

Geweldige service en meedenkende mensen

Hoewel ik tijdens 1 poging VoetbalDirect niet te pakken kreeg na lang wachten, ging dit per mail wel heel goed. Ik kreeg snel antwoord en er werd met me meegedacht door Bas de Graaf van de klantenservice! Daardoor heb ik e.e.a. ervaren als een heel persoonlijke, klantgerichte benadering. Mijn complimenten! De levering van de bestelling ging heel snel ondanks de verhuizing van het magazijn.

Ruime keuze

Ruimte keuze aan hockey artikelen en merken. Meerdere maten besteld en gratis retour. Ook prima contact met klantenservice gehad. Al met al zeer tevreden over de site, de communicatie en de service.

Kapotte stick

Dit is de tweede keer dat ik een kapotte stick geleverd krijg

Aan te raden.

Heldere informatie. Goede service als er iets eens mis gaat.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire