Klasse

Kleding snel geleverd. Ook in de winkel uitstekend geholpen.

Super mooie handbal!

Ik heb deze handbal op een woensdag besteld en hij kwam vrijdag binnen, op de site stond maandag dus eerder dan verwacht! De bal is super mooi en fijn Één minpuntje de bal was erg had opgepompt toen ik hem binnen kreeg dus moest ik hem wat zachter maken Maar veder ben ik zeer tevreden over mijn aankoop!!

Bestelling is zoek geraakt.

De afwikkeling van deze klacht, het niet afleveren van het product, is correct gedaan! Ik kreeg mijn geld snel terug gestort.

Goede kwaliteit

Zit precies zoals verwacht, een mooi en valt goed.

Super levering

Alles was netjes geleverd en zeer snel. Ik heb dan ook direct mijn nieuwe hardloopschoenen kunnen aanpassen. En vooral, de prijs was zeer scherp, tegenover andere winkels, wat toch wel leuk is in deze tijden.

Mooie schoenen, heel verzorgt, snelle levering gewoon weg top

Snelle levering en bal kwaliteit erg goed

Loop vloeiend

Ik als klant ben erg tevreden hoe jullie werken . Alles naar wens !

Groot assortiment en snelle levering

Soepel

Niet toegekomen

Niet toegekomen met de post

Je besteld, betaald en vervolgens krijg je het juiste product binnen de aangegeven levertijd.

De levering was perfect op tijd!

De levering was in feite nog eerder bij het afhaalpunt dan ik verwacht had. Met vriendelijke groet, Pieter Houtman

Scherpe prijzen, snelle levering

Nu al voor het derde jaar hockeyschoenen hier besteld. Scherp geprijsd en snel geleverd.

Geleverd zoals beloofd

Prima, makkelijk retourneren en goed advies

Prima, makkelijk retourneren en goed advies

Niet veel te vertellen; produkt als getoond op tijd geleverd; prima

Niet veel te vertellen; produkt als getoond op tijd geleverd; tijdige berichten orderstatus.

Ruime keus in functionele volleybalkleding

Ik ga liever naar locale winkels maar de volleybalkleding is momenteel slecht vertegenwoordigd. Fijn dat ik jullie site tegenkwam. Fijn broekje gekocht en snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering, dat wil je toch !!

Duidelijk, helder en snelle levering, alle ingrediënten voor een klantgerichte webshop

Perfect!

Niets aan toe te voegen! Top.

Prima niks op aan te merken.

Geweldige service

Tot nu toe zijn al mijn aankopen prima bevallen , niets hoeven retourneren en ze waren snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden per mail . Bedankt !

Bestelling verloopt soepel en goed product

Bestelling ging soepel, snelle levering en mooi product.

Goede prijs

Vlotte bezorging en een goede prijs

Vlotte levering

Mijn maat was niet meer beschikbaar. Ik had me geregistreerd om een melding te krijgen wanneer deze terug in voorraad zou zijn. Een halve week later was dit het geval. Direct besteld en twee dagen later thuis ontvangen.

Heel goed netjes verpakt en snelle levering .schoenen ook zeer tevreden mee

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire