Goede prijs

Vlotte bezorging en een goede prijs

Vlotte levering

Mijn maat was niet meer beschikbaar. Ik had me geregistreerd om een melding te krijgen wanneer deze terug in voorraad zou zijn. Een halve week later was dit het geval. Direct besteld en twee dagen later thuis ontvangen.

Heel goed netjes verpakt en snelle levering .schoenen ook zeer tevreden mee

Na de bestelling, korte tijd tot de levering. Helemaal volgens planning.

Klantenservice is slecht

Na het bestellen van een sale item, werd ik geïnformeerd dat de voorraad niet klopte dit was de tweede keer dat het gebeurde. In beide gevallen duurde levering langer dan de indicatie op de website (voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!) De eerste keer werd er onbeschoft gereageerd op mijn vraag waar mijn bestelling bleef en de tweede keer was het niet heel veel beter. Ook de wens om de volledige bestelling te annuleren na 2 dagen werd geen gehoor aan gegeven. Tevens de email waarin hetzelfde aan het gegeven als in de review heeft geen enkele reactie opgeleverd en wat mij betreft voldoende reden om geen enkel item meer te bestellen bij tennisdirect. Spullen zijn ook duur, dus beter ga je naar een lokale sport winkel.

Zeer tevreden over de service en de kwaliteit.

Wij bestellen bij jullie nu al drie jaar voor onze dochter hockekledij, -bescherming en -sticks en zijn altijd al zeer tevreden geweest.

Gemakkelijk te bestellen, vlot geleverd.

Geen klachten.

Snel geleverd en goed materiaal

Besteld en direct een bevestiging en vlot daarna de verzending. Daags daarna werden de spullen bezorgd netjes verpakt.

Snelle en correcte levering. Mooie aanbieding.

Nike loopschoenen voldoen volledig aan de verwachtingen

Nog steeds niet geleverd

Jullie vragen om een review terwijl mn schoenen nog niet eens binnen zijn, erg slecht.

Snelle levering goede beschikbaarheid Wel wat duurder dan andere online aanbieders

Snelle correcte levering

Hele fijne klanten service

Ik heb hele fijne schoenen besteld. De klantenservice antwoord heel snel en duidelijk, dat is heel fijn.

Jammer dat er geen omruilservice meer is

Ik had gerekend op een omruilservice bij het niet passen van de kleding.

Altijd wat ik zoek, leuke acties en super snel geleverd

De newsletters met de acties zijn goed getimed, HockeyDirect heeft altijd de nieuwste producten maar ook afgeprijsde producten van de vorige seizoenen, dus er is altijd iets tussen voor iedere smaak en portemonnaie. Er is makkelijk contact te leggen met de klantenservice en de producten komen razend snel aan.

tevreden

ik ben blij dat op tijd was mijn bestelling.

Top website met een groot assortiment. Snelle levering meestal de volgende dag nog in huis.

Na ander halve week niks gekregen

Ik heb ander halve week geleden voetbalschoenen besteld. Ik heb alleen een bevestiging mail gekregen en zojuist een mail over hoe blij ik met hun ben, terwijl ze nog niet zijn geleverd.

Netjes en verzorgd.

De verzending is prima. Netjes verpakt. Helaas vond ik de schoenen niet mooi daarom heb ik ze terug gestuurd. Ook dit ging super makkelijk.

maar bij buren geleverd

Gewoon snel en duifelijk

Ik ben zeer tevreden over de reeds aangeschafte voetbalschoenen

Snelle en duidelijke reactie. Goed geleverd

Goede en snelle levering

Word snel geholpen

Retour ivm verkeerde maat

Nog geen enkele reactie op retourzending gehad na twee weken

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire