Goede en snelle levering

Word snel geholpen

Retour ivm verkeerde maat

Nog geen enkele reactie op retourzending gehad na twee weken

Goede prijs kwaliteit verhouding

Gemakkelijk en vlug

Ervaring super. Mooie site gemakkelijk alles te vinden. En snelle levering.

Betaalbaar en snelle service

Wat een goeie service

Ik vroeg me af waar me retour betaling bleef en heb ze een mail gestuurd en wat hebben ze snel gereageerd en uitgelegd waarom het langer duurt. Top service ben blij dat ze het verhelderen voor de klant heel helder van hun. Zeker aanrader. Druk wegens het nieuw seizoen!

Super fijn!

Snel opgestuurd vaak binnen een dag al binnen goede service en kwaliteit

Topshop

Prima prijzen & spullen

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Bestelling nog steeds niet ontvangen, op laatste mail nog geen reactie gekregen

Alles ziet er goed uit. Alleen wel een dag te laat geleverd

goed product en goede pasvorm

Het shirt zit lekker. En ondanks de tropische hitte niet erg zweten

Snelle bestelling

Bestelling snel en netjes geleverd.

Pover

Na verschillende e-mails werd mij bevestigd dat de Toalson overgrapjes terug beschikbaar waren. Hierop bestel ik ze. Een 10-tal dagen (toen ik nog altijd geen bestelling had mogen ontvangen), informeerde ik eens.. Bleek dat de gripjes hélemaal niet leverbaar waren. Bestelling werd geannuleerd (enkel mijn rol bespanningsdraad werd geleverd). De korting van € 10,00 die ik toepaste via een bon op deze bestelling zou ik 'kwijt' zijn. Zéér spijtige manier van werken.

Snel geleverd mooie prijzen

Kwaliteitskleding voor goede prijzen.

Voorheen prima, heden niet.

Normaal gesproken als altijd tevreden, maar recent niet na mij laatste bestelling. Die ik op heden nog niet heb ontvangen. Weet niet of de fout bij jullie ligt of PostNL. Maar zou graag bestelling ontvangen, waar al voor betaald hebt.

Goede maat en fijn artikel

Rokje is goed kwa maat en zit goed levering was later dan verwacht rest was helemaal top

Schoenen zijn nooit aangekomen (via Postnl)

De schoenen werden bezorgd wanneer ik niet thuis was want ik zat bij de dokter. Die kwamen ook veel vroeger dan vermeld in de mail (is minder erg). Ik kreeg een niet-thuis code van Postnl om het pakje te volgen en ik zou normaal een melding krijgen als ik die kon afhalen wanneer het aan een afhaalpunt wordt bezorgd. Ik wachtte een paar dagen daarop maar heb nooit een melding gehad of zelfs iets van mail. Ik checkte elke dag. Er staat ineens dat het adres onjuist is en het pakje werd teruggestuurd naar Nederland (de afzender) zonder dat ik die ooit gekregen heb. Ik ben vrij teleurgesteld (in Postnl) en heb mijn geld nog niet terug gekregen. Het was net mijn verjaardag en ik wilde echt heel erg graag beginnen met lopen.

Goed, retour ook makkelijk. Even kijken hoe het met de terugbetaling gaat, maar zeer tevreden tot dusver

Snelle levering !

Super loopschoenen ! Al 2x mee gelopen na ontvangst.

Leuke aanbieding

Verkeerde product ontvangen

Ik bestelde een AS Roma shirt, helaas toen ik mijn pakketje opende zat er een shirt van PSG in. Ook mooi, maar niet wat ik wilde. Vervolgende de klantenservice gebeld (gaven aan dat het druk is en daarom dit soort fouten veel voorkomen) en die hebben het geld dat retour moest in proces gezet. Vooralsnog wacht ik op het geld.

Snellere levering dan vermeld

Altijd beter om iets eerder te krijgen dan iets later dan vermeld.

Slechte service, slechte communicatie, komt beloftes niet na, betaald je retouren niet terug

Op 16 augustus 2022 heb ik een bestelling geplaatst, namelijk een padelracket. Er stond tijdens de bestelling voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd. Op 17 augustus in de avond had ik de padelracket nodig voor een toernooi, helaas kwam het pakketje pas op de 18e. Helaas was de belofte niet waar gemaakt, het pakket werd pas de dag na bestelling verstuurd, ondanks ik dit voor 22:00 deed. Het pakketje was te laat geleverd, dit niet door toedoen van Post NL maar doordat TennisDirect het te laat heeft verstuurd. De dag na bestelling gebeld met de klantenservice en gaf als excuus dat het druk was en de hoge bazen niet de melding dat het druk was en daardoor later geleverd werd op de hoofd website plaatsen, wat inmiddels vandaag de dag wel is. Ik heb het pakketje meteen dezelfde dag, sterker nog binnen een half uur na ontvangst, retour gestuurd. Volgens de track and trace die ik heb mogen ontvangen van de retourzending heeft TennisDirect het pakket ontvangen op vrijdag 19 augustus om 10:37. Dit pakket heb ik met de retourlabel,die TennisDirect bij de levering had toegevoegd, terug gestuurd met als adres Passa Sports, antwoordnummer 10154, 5140VB Waalwijk. Nu heb ik inmiddels al 3x contact gehad met de klantenservice, ze gaven aan dat dit enige vertraging heeft opgelopen en de retour afhandeling binnen 5 a 10 dagen na ontvangst verwerkt zou worden. Inmiddels zijn we nu 13 dagen verder en heb nog geen bericht of geld mogen ontvangen. Gister heb ik nog een e-mail verstuurd naar de info mailbox met het verzoek de betaling binnen de komende 4 dagen te voldoen en krijg ik een mail terug dat mijn pakketje is verstuurd... Terwijl ik duidelijk in de mail aangaf dat ik het pakketje had ontvangen en retour heb gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld terug zou krijgen met een ultimatum van 4 dagen. Klantenservice leest niet eens de mails die je verstuurd, reageert verder niet en intussen houden ze wel je geld en het retourgestuurde product vast. Ofterwijl ik ben geld armer e

Top schoen voor een mooie prijs

Fijne en goed zittende zaalschoen. Makkelijk besteld en snel bezorgd. TOP

Prima!!

Fijne site

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire