Mooi tenue voor die prijs

Alles naar wens en mooi op tijd geleverd

Hoka schoenen

Nog niks ontvangen

Zeer correcte en vlotte service .

Steeds goed op te volgen, duidelijke communicatie en groot aanbod.

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Het zou maandag geleverd worden maar ik heb helaas nog niks mogen ontvangen

2 dagen te laat

2 dagen te laat, maar wel het goede geleverd

Geleverd zoals beloofd.

Een paar voetbalschoenen besteld. Geleverd zoals toegezegd. Geen kapsones. Gewoon gedaan zoals het hoort.

Maat klopt niet

Normaal heb ik altijd 35 nu dacht ik ik neem 36 maar valt zo klein dat ik gewoon 38 denk nodig te hebben. Het zou fijn zijn als dat vermeld stond dat ze erg klein vallen

Goedkoop en snelle service.

Goedkoop en snelle service.

Snelle service en goede inruil opvolging!

Even zoeken naar de juiste maat, maar dat kan door adequate service.

Goed advies

My son has very wide feet and finding hockey shoes for him is really difficult. I called sportshop and received very good advise. Thank you.

hele fijne site , en snel bezorgd

het is goed te vinden en duidelijk aangeven, en het wordt snel bezorgd.

Goede website, goede produkten

Mijn geplaatste bestelling van 2 sport bh's werd prompt uitgevoerd. Wel leverde Post.Nl niet aan huis. Eén van de produkten was te klein en werd via Post.Nl teruggestuurd.

Zaterdag een bestelling geplaatst. Goede site, artikel is zoals beschreven op de site. Dinsdag ontvangen. Netjes ingepakt en met track & trace te volgen. Helemaal top!

Goede producten, later geleverd

Fijn dat er zoveel keuze is. Jammer dat op de website uitgebreid de belofte wordt gemaakt: voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Dit bleek niet zo te zijn. De klantenservice gaf telefonisch aan 'dat door drukte de levering langer kan duren'. Dit vind ik gek als je iets anders belooft. Wel tevreden over retourproces en de producten.

Goed!!!

Ik werd goed geholpen en mijn bestelling kwam op tijd!!!

Snelle levering.

Spullen snel geleverd, top.

Snelle levering, super tevreden!

Bestelling nog steeds niet geleverd

Op donderdag 25 augustus om 12:15 een bestelling geplaatst, ruim voor 22:00 en bij het afrekenen stond het gekozen bezorging moment op vrijdag 26 augustus tussen 08:30 en 11:30. Ik kreeg na de bestelbevestiging waarin stond dat ze direct aan de slag gaan maar geen verzendbevestiging. En tot op heden heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Vandaag contact gezocht met de klantenservice die me vertelde dat het chaos is in het magazijn. Ze kon me niet vertellen wanneer mijn bestelling wordt verzonden. Misschien morgen of overmorgen, maar dat weet ze niet zeker. De eerste en de laatste keer dat ik bij deze webshop iets heb besteld. Ik had mijn bestelling liever geannuleerd, maar dat kan dan ook weer niet.

Prima en vlotte service!

2 paar verkeerde schoenen in de doos.

Als jullie de foutieve order goed verwerken dan pas ik graag mijn review aan

alles ging goed

Slecht

Kreeg mijn pakketje aan, verkeerde schoenen, wel een goede pakbon, telefonisch contact gehad geen probleem zeiden ze, stuur maar terug en wij sturen vandaag nog de juiste schoenen, nu een aantal dagen verder tot op heden nog steeds niks meer gehoord en ook niet de juiste schoenen.

Goede, snelle service voor goede prijs!

Snelle levering voor de beste prijs!

Groot aanbod, goede service

Ik vind hier altijd wat ik zoek. Tevreden klant!

Levertijden en doorlooptijden

Ik had een keepers helm gekocht en die kwam te laat binnen, er stond namelijk "vandaag besteld, morgen in huis". Maar dat was dus niet zo. betaling gedaan op 16 aug 2022. Tis bijna 1 september, nog steeds niks terug ontvangen. Helaas is dit niet de eerste keer. Het jammerlijke is dat de argumenten zo gebracht worden dat hun probleem , jouw probleem worden. Ik kreeg te verstaan: - Personeels tekort. Ik ben NIET verantwoordelijk voor je PO beleid - Verhuizing. Ik ben niet verantwoordelijk voor je Planning - Logistieke problemen. Ik ben niet van je leveranciers beheer. - Voorraad issues; 'Haal dan op zijn minst van je website dat "morgen in huis". Dat kan je dus niet nakomen en is misleidend. Wat ik zeg, allemaal zaken waar ik als koper maar mee moet dealen. Voor duizenden euro gekocht in de afgelopen jaren. Dat houdt hier op.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire